Pakina varautumisen maailmanmestareista

Suomi on varautumisen maailmanmestari ja niin myös kaikki kansalaiset. Jos vaikka normaali suomalainen talvi tulisi koko maapallolle samaan aikaan kuin Suomeen, niin veikkaisin 95% vähentymistä golobaaliin väestömäärään. Miksi sitten Suomessa useimmat selviävät hengissä talvesta? Tietenkin siksi, että siihen on varauduttu. Vain parempiin aikoihin varautuminen on Suomessa joskus unohdettu, muttei siitäkään isoja vahinkoja ole päässyt syntymään.

Hyvin varautuneet suomalaiset ovat varautuneet lähes kaikkeen. Tuonpuoleiseen toivotaan mukavaa koppusijoituspaikkaa, mutta huonompaan vaihtoehtoon varaudutaan saunan löylyillä.  Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä on varautunut myöntämään kansaneläkeläisille alennusta joukkoliikenteen lippujen hintoihin, mutta vain muutamaksi vuodeksi kerrallaan. On varauduttu siihenkin, että alennuslipun myöntämisen jälkeen kansaneläkeläinen nuortuisi.

Suomi on varautunut myös tervehtimään naapurin joukkoja tykinlaukauksilla, jopa keskityksillä (Linkki). Yksikään Länsi-Euroopan maa ei ole samassa määrin varautunut tällaisiin vieraisiin.  Tästä herääkin kysymys, että mihin hyvin varautunut Suomi Natoa tarvitsee? Vastaus on tietenkin, ettei mihinkään, eikä tässä mistään tarpeesta ole edes kysekään.  Asiathan menivät niin, että naapurin isäntä olisi voinut lähettää asiamiehensä kysymään keneltä tahansa Suomen marjatilalliselta, että saako hän pommittaa marjatilallisen kausityöntekijöiden koteja. Vastaus olisi varmasti annettu. Mutta kun ei s**tanan taliaivo ymmärtänyt kysyä, ja meni sittenkin pommittamaan. Niinpä nyt maksellaan potut pottuina. Nahkatakkinen Sanna oli toki varautunut tähän jo vuosia sitten, mutta nyt myös Sauli on suuttutettu. Naapurissa ollaankin jo aika vaisuina, kun on huomattu, mitä jäi kysymättä.

 

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu