Pitkäperjantai ja toivottomuuden näköalat

Kuvan tekijäviite: By Gabriel Wüger - http://www.engen.de/toparchiv/ausstellung/beuron.htm, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2511980

Tänään on gregoriaanisen kalenterin mukaan pitkäperjantai (Linkki). Tämän juhlapäivän syntyhetkeä voi varmasti tarkastella monin tavoin. Jos tarkastelijalla on ripaus kristillistä uskoa, niin tässä ihmisten omat toimet syntiensä sovittamiseksi kävivätkin tarpeettomiksi. Kaiken voi nähdä menneen suunnitelmien mukaan. Eikä tähän jää edes sitä sivumakua, joka jäisi, jos Venäjä tiedottaisi Moskvan upottamisen sujuneen suunnitelmien mukaan. Vaan ilman ylösnousemususkoa pitkäperjantai voisi olla vain yksi tapaus väärinajattelijoiden historiassa. Nykyäänkin väärinajattelijoita tuomitaan kuolemaan, ellei sitten salamurhata. Vähimmillään heitä mustamaalataan demokraattisesti.

Kun emme pysähdy toivottomuuteen, voimme nähdä toivon Jeesuksessa.

Toiveikasta pääsiäistä kaikille!

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu