Rokotteen nanopartikkelit mikrosiruiksi?

Näin Puhdasoppisen Tosi Aidon ja Suvaitsevaisen Kriittisyyden Aika-kaudella on varmaan hyvä korostaa, ettei tässä blogissa ole tarkoitus levittää väärää tietoa mistään rokotteesta, pandemiasta tai viruksesta eikä edistää niihin liittyviä salaliittojakaan. Ylläpito toivoakseni ainakin lukee tekstin ennen kuin bannaa minut  ja polttaa kirjoitukset.

Maailmalla on kiertänyt väite, että koronarokotteeseen sisältyy mikrosiruja. BBC on pyrkinyt kumoamaan näitä väiteitä jo toukokuussa (Linkki), kun väitettä en nettihaulle edes löydy huhtikuulta 2020. Kun BBC pyrkii kumoamaan osin samoja väitteitä vielä joulukuussakin (Linkki), niin onhan ne sitkeitä otuksia.

Mikrosiruväitteiden esittäjien saamasta hyödystä en ole tietoinen, mutta onhan sitä varmaan omasta mielestään parempi ihminen, jos tietää, mitä se Bill Gates taas juoniikaan. Valtiotasolla hyötyjiä voisi etsiä perinteisten länsimaiden ulkopuolelta, jos vaikka sattuisi löytymään. Aiheuttavathan huhut aina jotain vaivaa ja ehkä vahinkoakin.

Kesäkuussa BBC käytti termiä nano-chips (suomeksi vaikkapa nanosiruja) salaliittoteorioita uutisoidessaan (Linkki). Tätä pidän merkittävänä sananvalintana tässä jäljempänä esitetystä syystä. Rokotteessahan on nanopartikkeleita ja Reuters näköjään uutisoikin jo joulukuun alkupuolella juuri siitä (Linkki), mistä minun piti kertoa. Nano-etuliitettähän näkee paljon digitekniikkaan liittyvissä artikkeleissa.

Jos joku olisi kertonut, että koronorokotteessa on eläviä hiiriä, jotka menevät rokotteen mukana ihmisen verenkirtoon, aika harva olisi uskonut, vaikka kertojana olisi ollut joku hyvin luotettava henkilö, kuten uskontokunnan johtaja tai presidentti valkoisesta talosta.  Arvattavasti miltei kaikkien mielestä hiirien ruiskuttaminen omaan elimistöön olisi epämiellyttävää, mutta jos katsoo ruiskun ja varsinkin neulan kokoa, niin vain uskossaan vahvat olisivat epäilyksistä vapaita. Niinpä mikrosiru on riittävän epämiellyttävä ja tuntematonkin, että sen ruiskuttaminen vaikuttaa jo paljon uskottavammalta kuin hiirten ruiskuttaminen. Eikähän Bill Gates ole edes niin tunnettu hiiristään, vaikka Windows toimiikin hiiriohjauksella.

Elämme siis POTASKA-kautta tai epäluottamuksen aikakautta. Vielä viime vuosituhannella ei kaiken maailman salaliittoteoreetikot päässeet niin hyvin yhteyksiin toisten samoinajattelevien kanssa. Nyt netti mahdollistaa tämän miltei kaikille. Jos jollekin hassulle ja perättömälle idealle on yhden promillen kannatus koko maapallolla, se tekee jo miljoonia kannattajia. Eivät nämä ”toisinajattelijat” pääse nytkään juuri radioon puhumaan tai lehtien yleisönosastoille kirjoittelemaan, mutta sanomaa voi levittää netissä samalla teholla miltei rajoituksetta.

Vinha piirre on sitten se, että jos sosiaalisen median ylläpitäjä (kuten Facebook tai Twitter) pyrkii rajoittamaan epäilyttävien väitteiden levittämistä, se ensiksikin vahvistaa uskoa salaliittoon ja toisekseen sama käytäntö voi rajoittaa aidompaakin toisinajattelua. Eihän voine olettaa, että Jumala olisi lainannut noille toimijoille kaikkitietävyyttään.

Koiria ja muitakin kesyjä eläimiä muuten mikrosirutetaan runsaasti. Kyseinen siru on kuulemma riisinjyvän kokoinen. Eipä sekään oikein rokoteruiskusta läpi menisi, mutta kun nanonano… no ihan turhahan sitä on yrittää todistella, ettei siihen mitään mikrosirua mahdu.

 

 

+3
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu