Rumakirjallisuuden harjoittelua

Eräänlainen kaunokirjallisuuden vastakohta on rumakirjallisuus. Sitä ei pidä myöskään sekoittaa viihdekirjallisuuteen, koska tarkoituksena on pikemminkin epäviihtyisyys.

Tasavallan presidentin lausunto pp.kk.vvvv:

Naapurimaastamme on taas kuulunut Vladimir ∞:n alaisten mediahenkilöiden väitteitä, että meidän rajamme on liian lähellä Vladimgradia ja valtakunnan turvallisuus vaatii puskurivyöhykettä. Mitä me sanomme tähän? Me lupaamme olla tuhoamatta Vladimgradia, vaikka sota syttyisi. Meidän ydinaseemmehan on rauhan aseita ja toisekseen tuulet voivat joskus käydä Vladimgradista meillekin päin. Olkaa siis rauhassa ja yrittäkää päästä eroon viholliskuvistanne ja peloistanne.

Se toki on teidän asianne, jos päätätte siirtää Vladimgradin kauemmaksi rajasta. Voimme tarjota apuakin meiltä louhittujen kivien siirtämisessä. Toki tuo kaupungin siirto etäämmälle harmittaisi meitä, emmekä edes tiedä, mitä niillä harkoillakaan tekisimme. Parempina aikoinahan meiltä on tykätty käydä tutustumassa suureen kaupunkiin ja vladimgradilaiset ovat olleet tervetulleita lomailemaan meille. Pyrkikäämme etenemään aina sovinnollisempaan ja rauhanomaisempaan suuntaan kaikkia kohtaan.”

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu