Seksiobjektina olemisen ihanuudesta

Lapsena tärkein kokemukseni ei seksuaalisuudesta vaan ihmisyydestä oli kun joku isoisäni tuttu hieroi selkääni. Muistan sen tunteen aina. Se mies tunsi minun ruumiini, osasi ja halusi tuottaa minulle ruumiillista hyvänolontunnetta ja minä vain heittäydyin siihen hyvään oloon, joka kesti jonkin aikaa itse hieronnan jälkeenkin. Kokemus ei ollut seksuaalinen vaan enemmänkin henkinen. Oli joku, jolle saatoin luottaa kehoni, joka teki sille hyvää. Samaa tunnetta olen etsinyt ja kaivannut aina sen jälkeen, mutta koska olen mies, olen enemmänkin päätynyt tuottamaan senkaltaista naisille. Minä tiedän, mitä ihminen kaipaa.

Toisen opetuksen sain kissalta. En ollut aikaisemmin päässyt silittämään tuota viehkeää olentoa, mutta tämä kissa ei pelännyt lapsia. Se alkoi kehräämään ja minä pelästyin, että se murisee minulle. Vanhemmat ihmiset kuitenkin kertoivat, että se on vain merkki siitä, että kissa pitää siitä, mitä minä sille teen. Naisten kanssa on ollut vähän samaa ongelmaa, mutta olen jo oppinut tulkitsemaan äänimerkkejä ja tekemään sitä, joka eniten tuottaa ääntä.

Eräällä naisella oli niin vahvat lantiopohjalihakset, että niiden kouristelu orgasmin aikana tuntui lähes samalta kuin ruokatorven lihaksisto, joka tahdosta riippumatta yrittää niellä ruokaa mahalaukkuun. Jos miehenä ette ole sitä kokeneet, en osaa sitä selittää. Kuvitelkaa työntävänne sen mankeliin, mutta se tuntuisikin hyvältä. Naisen orgasmi tuntui siis minustakin fyysisesti hyvältä. Toinen nainen kouristeli orgasmissa ja minun piti sitoa hänen kätensä omillani, jotta hän ei olisi satuttanut niitä lyödessään sängyn laitoihin. Muuten se nainen oli kuin lahna, ei voimaa lantiopohjalihaksissa eikä ajatellut lainkaan minun nautintoani. Panna sitä sai, muttei se pannut minua.

Kolmaskin opetus tuli kissalta. Se oli liian aikaisin emostaan vieroitettu kolli, siis ihan pentu. Se luuli, että se voisi imeä maitoa ihmisten korvanipukoista. Voi hitto, kun se tuntui höpöltä. Minun piti auttaa asiaa hieman omin käsin, mutta se allerginen nainen, jolta olin saanut sen pennun välisijoitukseen, punastui vahvasti, kun näki minun punertavat korvanipukat. Punastuin minäkin yhteistä salaisuutta. Ehkä hänelle oli riittänyt pelkkä kissan karhea kieli ja pennun epätoivo saada maitoa. Myöhemmin olen nimittäin kokeellisesti todistanut, että nainen voi saada orgasmin korvanipukankin kautta. No, ei tietysti pelkästään, se vaatii pitkän esileikin tuoman kaipuun saada nautintoa.

Kerrotaan se neljäskin vaikka se pyykkinaruteline onkin vähän nolo. Se oli T-mallinen ja rautaputkesta tehty. Kun sitä runkoa pitkin yritti silpata ylöspäin, löytyivät lantiopohjalihakset ja niiden jännittäminen tuntui hemmetin höpöltä. Taisin roikkua siinä telineessä lapsena aika pitkiä aikoja. Lihaskunto on sen jälkeen pysynyt aina hyvänä.

Kansakoulussa en vielä oppinut seksuaalisuudesta juuri mitään. Samalla luokalla oli kyllä yksi poika, joka luuli, että aina kun hän sanoi kortsu, se oli hyvä vitsi. Aika tyhmä kaveri. Oppikouluaikaan minun piti sitten jo oppia, että jos aamulla runkkaa, se ei niin helpolla seiso ja aiheuta häpeää. Taisin useammankin kerran varmistella asiaa aamuisin. Koulunkäynti oli aika tuskaisaa.

Samoihin aikoihin aloitin sitten myös itseopiskelun. Tärkeimpänä haluaisin mainita kirjasarjan Sexus, joka oli saanut nimensä Henry Millerin kirjatrilogian ruusuinen ristiinnaulitseminen yhdestä osasta. Siinä julkaistiin käytännössä kaikki eroottisen kirjallisuuden klassikot. Markiisi de Sade: Justine eli hyveellisen neidon kovat kokemukset sekä Apollinaire: Hirveä Hospodar ja nuoren don Juanin urotyöt muun muassa. Ei kuitenkaan Anaïs Ninin Pikkulintuja. Mitäkö sitten opin? No, ainakin sen, että 13 kertaa päivässä tekee jo kipeää, esinahka turpoaa ja menee ruvelle. Miesten käsityölehdet kuuluivat myös asiaan.

Ensimmäisen vakituisen naisystäväni myötävaikutuksella opin taas lisää itsestäni. Minulla nimittäin oli sellainen ajatus, että ennenaikainen miehen orgasmi on naisen kannalta hyvin ikävä ja miehelle häpeäksi. Jos kuitenkin pitää ihan pienen tauon, ei vedä sitä ulos, ehkä viisi sekuntia, erektio ei laskeudu, voi jatkaa ja saada itsekin toisen orgasmin, kolmannen ja kerran pääsin neljänteenkin asti. Valitettavasti sen jälkeen on kyllä niin veto poissa, että erektiota ei oikein saman päivän aikana voi saada. Lantiopohjalihakset maitohapoilla. Palautuminen kestää ihan samaan tapaan kuin muillakin lihaksilla.

Sen ensimmäisen kanssa ei oikein kielitaitoa innostanut opiskella. Oli tottunut pitämään intiimihygieniastaan niin heikkoa huolta, että jalkovälissä oli vahva bakteerikanta. Ei hiki tai muutkaan eritteet vahvasti haise vaan niissä elävien bakteerien eritteet. Jos sen bakteerikannan saa tapettua voikin sitten välillä olla vähän lepsumpi pesemisen suhteen, mutta aikuiset ihmiset käy pesulla ennen seksiä, niin voi vaikka kaikki paikat nuolla. Juu, myös sen.

Sitten mennäänkin jo historiassa pitkä aika eteenpäin. En kokenut tarvitsevani lisää oppia tai harjoitusta. Sitten kävi niin, että seksi ei enää niin kiinnostanutkaan. Iski haluttomuus. Se ei tee hyvää parisuhteelle. Oli kriisiä ja välirikko. Olin kyllä ehdottanut, että lue Heusalan Miehen seksuaalisuudesta ohjeet, mutta se kuulosti siltä, että ongelma oli hänen vika. Kummallekin tuli kuitenkin kaipuu ja aloitettiin kuin puhtaalta pöydältä. Minä kerroin, että itse asiassa minä olinkin se seksipeto, jota hän kaipasi, mutta kaipasin vain vähän piristystä puuhiin. Sitten lähdettiin yhdessä opiskelemaan. Minä olin jo aiemmin lukenut Heusalan Naisen seksuaalisuuden ja orgasmikirjan, joten minulla oli helppoa.

Tässä on ne ohjeet, miten minua pannaan, käytetään seksiobjektina. Lopussa minäkin pääsen panemaan.

Esileikki aloitetaan jo aamulla. Se antaa lupauksen, että illalla eritteet roiskuu ja tulee hyvä olo. Puhetta, pieniä hyväilyjä, hyvää mieltä.

Hieronta voidaan tehdä vuorotellen samana iltana tai vuorokerroin. Myös hieronnan antaminen on kiihottavaa, mutta sovitaan, että nyt on minun iltani, nyt minua pannaan.

Eroottinen hieronta on hellävaraista sivelyä, lupauksen antamista, että mennään loppuun asti. Toisaalta iho ei ole herkkä, jos se ei ole ns. hellänä eli hieroa voi samaa paikkaa pitkäänkin. Minun nännini ovat joskus hanganneet paitaa vasten niin paljon, että ne ovat tosi herkät, toisinaan ne taas ovat ärsytyksen puutteesta ihan tunnottomat. Tarkkoja sääntöjä ei siis ole. Tunnet kuitenkin oman kehosi ja sen suurimman sukupuolielimen, joka miehellä ja naisella on sama, ja se on iho. Sitä on paljon, joka paikassa. Korvanipukka jo mainittiin. Sitä on hyvä imeä ja samalla huohottaa kiimaisena korvaan.

Aloita selkäpuolelta vaikka se on tavallaan se herkempi puoli. Selkärangassa ne hermot kulkee eli keskity keskiosaan ja jätä reunat vähemmälle. Aloita kuitenkin kaukaa, vaikka jaloista. Hierontaöljy tuo tapahtumaan rituaalinomaisuutta, mutta voi olla niinkin, että leikitään minun olevan joku mies, jonka olet poiminut vaikka jostain kadulta pannaksesi, joten öljyä ei nyt satu olemaan. Napiton pano eikä mitään puheita tai hienostelua

Ennen pakaroita yllätä siirtymällä toiseen päähän eli päähän ja aloita toinen hyökkäys kohti keskustaa. Selkärankaa voi myös nuolla, se on niin herkkää aluetta, mutta peräaukkoa ei tarvitse, jos iljettää. On se silti hygieenisempi paikka kuin suu ja ollaan juuri käyty pesulla. Hierontaa se kuitenkin kaipaa, mutta ei vielä mennä sisälle.

Pyydät minua kääntymään, mutta jätät tällä kertaa jalat väliin ja aloitat päästä. Tässä vaiheessa olen jo niin kiihottunut, että ei ole niin väliä, mitä teet, mutta huulet ovat aina herkät, nännejä voi hieman puraista ja imeä kovaa, jotta ne heräävät.

Nyt aletaan päästä asiaan ja tarvitset liukuvoidetta. Vesiliukoista, hajutonta ja mautonta, jota voi vaikka niellä. Sitä saa ihan tavallisesta kaupasta, mutta alan liikkeistä saa eri makuja ja muuta erikoisuutta. Toinen, jota voit tarvita, on kumihansikkaat, mutta vain itsesi takia. Pyydä minua levittämään jalkani ja siirry niiden väliin. Levitä liukuvoidetta sekä käsiisi, jäykkään elimeeni että peräaukolleni.

Liukuvoiteen ansiosta terskaan voi suoraan koskea ja varsinkin sen juurta tai alaosaa hieroa, mutta aloita hitaasti tämän kaikkein herkimmän paikan käsittely, jotta paine kasvaa hiljalleen sietämättömäksi. Toisella kädellä hierot peräaukkoa ja pian työnnyt sisääni kahdella tai kolmella sormella. Teet sekä edestakaista liikettä, joka vaikuttaa peräaukon alueella että hierot eturauhasta, joka tuntuu pallomaisena muuten lähes tunnottomassa peräsuolessa.

Jos haluat ottaa suuhun, pidän siitä erittäin paljon ajatuksena, mutta sormissa on enemmän voimaa. Liukuvoiteen ansiosta voit käyttää hyvinkin paljon sitä. Otteet haluan pitää itseltäni salaisuutena ja nautin silmät kiinni. Vain sinä osaat tuottaa minulle näin paljon nautintoa, sinä panet minua parhaiten.

Orgasmin tuloa voi ennakoida lihasjännityksestä tai kouristuksesta, jolloin kiihdytät vain tahtia ja käytät enemmän voimaa. Paina jo peukalolla välilihan aluetta, jotta virtsaputken kautta tuleva siemenneste ei pääse vaimentamaan ja lopettamaan orgasmia vielä. Sperman nieleminen on aika kätevä tapa huolehtia siisteydestä, mutta silloin et näe kuinka pitkälle se lentää. Mitä pidemmälle, sitä paremmin olet pannut minua. Kyllä se pitäisi lentää pääni yli, mutta olisi se kiva saada joskus naamallekin.

Jos olet tällä välin istunut jalkani päällä ja hieronut itseäsi sitä vasten, olet jo itsekin saattanut saada, ja se on vain lisännyt minun kiihtymystäni. Nyt on kuitenkin hyvä lopettaa ja siirtyä nojatuoliin, johon minä istahdan alle. Sinä istut minun syliini selkä minua päin. Valitettavasti en silloin näe kiihottavia rintojasi, mutta sinä yrität hyvittää asian yrittämällä vääntää elintäni joka suuntaan lähes poikki emättimelläsi. Vääntämistä helpottaa se, että voit kannatella painoasi käsin tuolin käsinojilla.

Käsittely on niin tehokasta, että tulisin hyvin pian, jos kyseessä ei olisi jo toinen kerta, joka aina vaatii enemmän. Siinä vaiheessa, kun siirrän käteni rintojasi hieromasta pysäyttämään lantiosi liikkeen, tiedät että terskani on liian herkkä orgasmin jäljiltä. Jotta sinun aikasi ei kävisi pitkäksi, kun lyhyen hetken levähdämme, minä siitin syvällä sisälläsi, minä hyväilen sormin klitoriksesi seutua. Tällä kertaa tiedät karjunnastani, kuinka hyvin olet pannut minua. Minua harmittaa, kun ejakuloit enkä taaskaan pääse maistamaan onko se neste niin hyvää kuin väitetään. Pitäisi  harrastaa enemmän nuolemista, niin saisin sitä joskus naamalleni. On aika siirtyä taas sängylle.

Nyt minä vaihdun aktiivisemmaksi osapuoleksi. Sinä asetut polvien ja käsien varaan ja minä tulen sinuun takaapäin. Ei kuitenkaan ihan ilman mausteita. Välillä otan elimeni ulos ja käteni kanssa hieron terskaani klitoristasi vasten ylös ja alas. Sitten taas sisään ja sitä vanhanaikaista sisään ja ulos -liikettä. Toisen käden peukalollani hieron peräaukkoasi ja samalla painamalla saan emättimesi tuntumaan tiukemmalta. Välillä voin myös työntää peukalon hieman peräaukon sisään, mutta ei ohi toisen sulkijalihaksen varsinaisen peräsuolen puolelle. Kyllä tätäkin voi aika kauan jatkaa, kun olen jo kolmannella kierroksella, mutta tässä asennossa minun on aika vaikea enää saada orgasmia. On tehokkaamman vuoro.

Käännän sinut selällesi, työnnyn sinuun ja autan asettamaan jalkasi harteilleni. Tämän asennon juju minun kannaltani on siinä, että yletyn juuri ja juuri hieromaan terskaani kovaa kohdunnipukkaasi vastaan. Se tuntuu tehokkaasti hyvältä. Pyrin siis olemaan niin syvällä sisässäsi kuin vain mahdollista ja teen enemmänkin pyöriviä liikkeitä kuin edestakaisia. Välillä tietysti yritän myös tökkiä sitä nipukkaa, otan hieman vauhtia ja tulen voimalla sisään. Sinun kannaltasi asento on myös mukava, koska häpykumpuni hieroo ja painaa klitoriksesi seutua. Pian taas tullaan ja kyllä se kolmas kerta oikeastaan parhaimmalta tuntuu vaikka ensimmäisessä oli eniten jännitettä.

Jos olisin nuorempi, ei se tähän jäisi. Sinä makaisit mahallasi ja minä käyttäisin sinua patjanani. Ihan mukava asento sekin, mutta kovin syvälle niin ei ylety. Todennäköisemmin kuitenkin nukahtaisin syliisi ja sinä valvoisit hetken untani, kunnes itsekin nukahtaisit.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu