Sienestyskurssi julkaistu

Vaikka tämä sienivuosi on toistaiseksi ollut aika kehno, on vielä pientä toivoa. Viime vuoden elokuu oli Kaarinan Yltöisissä ennätyskostea, sademäärä 216 mm, kun tämän vuoden vastaava oli vain 26 mm, keskiarvo vuosina 1981 – 2010 80 mm. Oma herkkutattisaaliini tänä vuonna on toistaiseksi ollut noin 10 litraa. Vanhaa varastoa tosin on jauheena useiksi vuosiksi.

Minun piti pitää sienestyskurssi paikallisessa aikuisopistossa, mutta kun pitää säästää, niin ei sitten pidetty. Kurssimateriaali oli valmiina jo talvella. Se oli tarkoitus pitää suljetun piirin eli vain kurssilaisten ja muutamien muiden saatavilla ja koeponnistaa se kurssin aikana, jonka jälkeen se olisi avattu kaikille. No, nyt se on avoin kaikille.

http://sienestyskurssi.blogspot.fi/

Siellä on aika monta linkkiä tänne. Petran Carl Johan -juttu, Arin ad hoc kuivuri, minun kirjoituksiani ainakin tatinriesasta ja Laurin ennätystatti Pinterestissä.

Sienestäjän tietotekniikka ainakin kannattaa lukea vaikka muuten olisikin mielestään mestarisienestäjä. Kaiken oleellisen olen yrittänyt kerätä, mutta olen myös käyttänyt runsaasti linkkejä. Dalla Valle ehti jo uudistaa sivustonsa, joten linkkejä sinne piti korjata. Jos vain linkit toimivat, on kurssimateriaali melkoisen laaja.

Edit 1.11.2015: Lisätty tilastokuva.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu