Taivas on täynnä

Jos olet pyrkimässä pakolaiseksi taivaaseen, on valitettavasti kerrottava, että jonot ovat pitkät ja huhujen mukaan käsittelyjonossa on vielä neandertalialaisiakin, mutta se lienee liioittelua, että toistaiseksi perille päässeet ovat pelkästään simpansseja tai muita lähisukulaisrotuja.

Vaikka taivaassa olisi mitkä tahansa bileiden puitteet, niin jos kaikki ovat ihan apinoina, tuskin siellä kovin hauskaa on. On siis laadittava suunnitelma, jolla taivas saadaan vastaamaan kaikkien tai edes enemmistön toiveita. Kun useimmat ihmiset taitavat ajatella taivaasta jostain ikuisena, on ensimmäinen päätös pysähtyäkö aikaan vai heittäytyäkö muutokseen.

Ehkä jotkut jähmettyivät suolapatsaiksi tai vastaaviksi, mutta me siis jatketaan taivaan määrittelyä. Ehkä se olisi aika lähellä sitä tilaa, jolloin kullakin oli se onnellisin elämäntilanne ja ennen kaikkea toivoa. Toivo on yhtä kuin muutoksen odottaminen. Toivo kuolee, jos muutos pysähtyy. Taivas on siis muuttuva tila.

Miten me siis rakennamme taivaan. Yhteiskuntasuunnittelua ja kaikkea muuta opetetaan kouluissa ja tutkitaan yliopistoissa. Ihan siis tieteiden hyödyntämistä ja raakaa työtä. Rakennetaan taivas. Jos kuolet, lähdet matkalle tuntemattomaan, mutta tämä olisi tässä ja nyt.

Joskus myöhemmin:

https://

"Well hell doesn't want you
And heaven is full"

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu