Vain oikeita mielipiteitä

Sain eilen sähköpostina ilmoituksen, että grohn on kirjoittanut kommentin kirjoitukseen "Pitäisikö ottaa kantaa? Niiniluoto ja valetieto". Kun sitten avasin kyseisen kirjoituksen, ei sen kommenttiosuudessa ollut omaani, jonka julkaisemisen yhteydessä olin tilannut ilmoituksen uusista kommenteista sähköpostiini.

Kyseisessä kirjoituksessa on tällä hetkellä 7 kommenttia, mutta viimeisen järjestysnumero on 25. Lauri Gröhn on siis poistanut 18 kommenttia, jotka ovat edustaneet syystä tai toisesta hänen mielestään väärää mielipidettä.

Olen kyllä huomannut saman ilmiön aikaisemminkin, mutta nyt sen laajuus sai minut kirjoittamaan tämän. Lauri saa edelleenkin olla ihan rauhassa samaa mieltä itsensä kanssa eikä se kiinnosta minua kuin erikoistapauksissa, kuten tässä.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu