Brian-sedän tarinoita

Brian Pern ja hänen yhtyeensä Thotch ovat tehneet pitkän uran populaarimusiikin huipulla. Alla näyte 70-luvulta:

Ja 80-luvulta:

Nyt hänen kolmiosainen dokumenttinsa vuodelta 2016 The Life of Rock with Brian Pern, Brian-sedän rocktarinat esitetään Areenassa. Valitettavasti Brian oletettavasti kuoli 2017, kuten hänelle omistetussa muistodokumentissa kerrotaan.

Ehkä hän kuitenkin elää Amazonian viidakossa ja palaa vielä ilahduttamaan meitä musiikillaan. Häntä todella kaivataan, sillä hänen omin sanoin (suomennus Kalle Niemi):

"Olen tehnyt ja soittanut musiikkia 40 vuotta ympäri maailmaa, Thotch-yhteen solistina ja sooloartistina.

Minä keksin maailmanmusiikin. Käytin ensimmäisenä muusikkona muovailuvahaa videoissa. Äänitin ensimmäisenä muusikkona eläinten kanssa. Uusimmalla levylläni oli matalin basso, mitä oli äänitetty. Järkkäsin  hyväntekeväisyyskeikkoja paljon ennen Bonoa ja Bob Geldofia. Tein lauluja, jotta avuttomien ja toivottomien tilanne huomattaisiin."

 

Roll over Kummelit!

 

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu