Maailman paras kitara

Yllättäen Oddasatia katsoessani Ante Jalvelan kitaran soitto herätti kysymyksen. Hän soitti ihan perinteistä akustista ja se oli melkein ylimaallista.

Ensihämmennyksen jälkeen ihmettelin, olisiko kunnollinen nykyaikainen kitara, kuten Parker Fly sittenkin parempi? Alla Adrian-setä esittelee sitä.

Kitaran soitto ei ole kuitenkaan pelkkää tekniikkaa. Tai edes seksikkyyttä. Scott Joplinin hitin alla esittävä Richard Smith ei nykypäivänä saisi kunnollista päivätyötä Suomessa kuuna päivänä.

Minä pidän naisista. Samantha Fish on kuitenkin mielestäni enemmän. Kitaristina vähintään erittäin hyvä, mutta laulajana mielestäni loistava. Alla neljän kappaleen sessio kolmella eri kitaralla. Jos alku ei kiinnosta, hyppää kohtaan 21:00, jolloin alkaa sikarilaattikkokitarointi.

Ja sitten Kuningas aika isolla sikarilaatikolla.

 

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu