Goodbye Pork Pie Hat

Fedora!

Huhtikuun 22. päivänä oli Charles Mingusin 100-vuotissynttärit ja sen kunniaksi tilasin Pork Pie -hatun. Goodbye Pork Pie Hat on Mingusin elegia saksofonisti Lester Youngille, joka oli kuollut pari kuukautta ennen kappaleen levytystä vuonna 1959. Aluksi siihen ei ollut sanoitusta, mutta myöhemmin niitä on tehty useita, joista tunnetuin on Joni Mitchellin vuoden 1979 levylle Mingus tekemä. Pari vuotta myöhemmin toteutetulla Shadows and Light -kiertueella se oli myös mukana. Tupla-LP:n lisäksi kiertueesta tehtiin Suomessakin TV:ssä melko tuoreeltaan esitetty taltionti, joka on myöhemmin tullut saataville myös DVD-formaatissa. Se taas on päätynyt YouTubeenkin kai kokonaisenakin ja paloina.

Saksofonia soittaa Michael Brecker.

Sunnuntaina lähetin Wixmerille vastauksena ilmoitukseen, että Klein Porkpie Wool Hat oli lähetetty lakonisen yksirivisen:

Almost two months and Deutsche Post hasn’t received the package yet. Refund?

Tänään kävin kirpparikierroksella Salossa ja

Uskelanjoella,

riippusillalla oli pakko kaivaa kännykkä eli kamera taskusta ja kuvata Moisionkoskea

ja kaupungin keskustan suuntaan

Tässä kohtaa joen suunta on melko tarkkaan linja-autoasemalle, jonne matkaa on noin kilometri ja rautatieasemalle pitäisi jatkaa vielä muutama sata metriä. Toinen kalastajista sai pienen ahvenen, mutta vasta sen jälkeen kuvasin lyhyen videon:

https://www.youtube.com/shorts/I6GD0H_UBw0

Silloin en vielä tiennyt, että YouTube käsittelee pystyssä kuvatut lyhyet videot eri tavalla eikä niitä näköjään pysty tänne upottamaan, joka hieman pilaa taiteellista vaikutelmaa..

Sillan toisella puolella oli toinen päivän kirpputori ja siellä oli myynnissä Eurolla hattu, joka tarkemmassa tarkastelussa tarkentui Fedoraksi. Kun olin palannut kotiin, sain pian vastauksen:

Hello Raimo,
I have just checked the status of your order and the logistic service tried to deliver your order on 09/06/2021, but they couldn’t (see the tracking details on the image attached). We are very sorry about that. Please, can we send your order again to you? Of course, with no extra charge. We can offer you a 10€ gift card, redeemable for any item as a compensation for this.
Best regards
Customer Experience Team
Wixmer

 

Tämän tarinan tarkoituksiin sopiva vastaus olisi:

Goodbye Pork Pie Hat, I got Fedora and want refund.

 

Mutta muotoillen asian hieman toisin.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu