Kieliluokan priimus

Toisen vuosineljänneksen tulosjulkistuksen yhteydessä Duolingo kertoi aktiivisten käyttäjien määräksi 74 miljoonaa. Olen siis yksi niistä 740 000 opiskelijasta, jotka ovat parhaimmassa prosentissa.

Koko 10 kuvan vuosiraportti, Duolingo 2023 Yearly Report, on omalla sivustollani, jossa voi käyttää kuvakaruselleja. Vuosi sitten sain ensimmäisen vuosiraportin ja sen blogikirjoitus on tietysti Duolingo 2022 Yearly Report, mutta nyt on menossa jo viides vuosi pelaamista joka päivä putkeen.

Alla Duolingon toimitusjohtaja Luis Von Ahn kertoo maailman ladatuimmasta opetusohjelmasta. Tekstityskieliä on 8 eikä suomi ole joukossa, mutta automaattikäännös tekstityksestä on parempi, koska puheentunnistusvaihe jää pois.

Jos pitää enemmän Ted.comin käyttöliittymästä, on tuo keväällä pidetty puhe sielläkin: How to make learning as addictive as social media.

Duolingo on hieman laajentunut alkuperäisestä ja sinä aikana. kun olen sitä käyttänyt, on suomikin tullut yhdeksi kieleksi, mutta espanja on edelleen laajin. Aloitin sen kanssa tai takia ja jatkan edelleen, mutta portugalin kurssi tuli käytyä loppuun viime vuonna alle puolessa vuodessa. Podcasteja oli jo aloittaessani espanjaksi englanniksi opiskeleville ja nyt on myös ranskaksi. Englantia taas on espanjaksi ja portugaliksi opiskeleville. Duolingo Math opettaa matematiikkaa, mutta se on saatavilla toistaiseksi vain Applen laitteille.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu