Kukka-asetelmia

Jossain Myllypakantiellä, kohti auringonlaskua..

Kukka-asetelmia maalattiin aikoinaan pitkälti harjoitustöinä, mutta kun on kevät ja uusi kamera, tai siis kuten nykyisin, kännykkä, on järkevää käyttää tilaisuutta hyväksi, kun vastaan tulee ihan omia aikojaan kasvaneita kukkia, aurinkokin on aikamoisen sopivassa paikassa ja sen verran pilvien takana, ettei heijastukset suuntaudu alaspäin, sanalla sanoen aikamoisen täydellinen asetelma on jo valmiina, pitää vain valita sopiva kuvakulma ja paikka.

Tai lyhyemmin kerrottuna: tulin keskiviikkoillalla kuntosalilta ja räpsin kännykällä pari kuvaa.

Myllypakantiellä on käynyt kuvaamassa myös Googlen Street View -kuvausauto, linkki (näpäytä punaista pistettä, sen jälkeen ilmestynyttä Street View -kuvaketta ja kierrä näkymä pyörätielle. Artikkelikuvassa näkyy aidan katkaiseva koivu. Kukat ovat siitä noin kolmen aitatolpan päässä.).

Kuvat Google Kuvat -palvelussa.

Ne muut kolme kuvaa on otettu seuraavana päivänä aikaisemmin, jolloin aurinko oli paljon korkeammalla, lähes etelässä, mutta jo kääntynyt lounaaseen. Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat ultralaajakulmia ja viimeiset 50 Mpx kuvia.

Lisätään vielä 50 Mpx kuvista parempi eli se, jossa ei ole lyhtypylvästä häiritsemässä:

 

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu