Portti auki Bulevardille

Koskaan ei pitäisi kuvata aurinkoa päin eli vastavaloon, mutta ei se oikein enää nykyisillä kännykkäkameroilla pidä paikkaansa.

Lisää kuvia ”karusellissa”.

Bulevardia pitkin ei virallisesti pääse Kivihoville ja jälkimmäiset kuvat Bulevardilta Kivihoviin päin on otettu muka paikasta, jossa ei enää olisi tietä.

Valokuvaan tallennetun sijaintiedon mukainen paikka on punainen pallukka oikealla reunalla. Vasemmalla on ”keskusta” jossain Sale Suomusjärven ja Ravintola Suomusjäven välissä. Klikkaamalla pääset Google Mapsiin zoomailemaan jne.

Kivihovissa on Suomusjärven ainoa Otto-automaatti ja Apteekki, joten sinne pääsy tietä pitkin kiertämättä moottoritien kautta on tärkeää liikuntarajoitteisille ja lyhentää matkaa Suomusjärven keskustasta noin kolmannekseen. Tästä oli puhetta jo vanhassa kirjoituksessani Suljettu Suomusjärvi, jossa oli aikoinaan aika hienoja valokuvia vaikka vain itse niin väitän.

 

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu