Tangoa asenteella

Lisää tällaista tangoa!

Minä pidän tai olen pitänyt lähes kaikesta musiikista. Toisaalta minulla on niin hyvä musiikkimuisti, että minulle musiikki kuluu hyvin nopeasti ”puhki” ja jos musiikissa ei ole minulle mitään uutta tai unohdettua, on se vain häiritsevää.

Vanhoina huonoina aikoina, kun äänitallenteet olivat kalliita, oli radiomonopoli ja am-aalloilla äänenlaatu surkea, häiritsevyys kasvoi ärsytykseksi, jopa vihaksi. Nyt kun valinnanvaraa on vaikka kuinka ja kaikki ilmaista, on aika tunnustaa, että minä pidän tangosta. Sen vain pitää kuulostaa sellaiselta, että en ole sitä koskaan aikaisemmin kuullut.

En nyt yhden kuuntelukerran perusteella sano enempää kuin, että El Cachivache Quinteton konsertti, 45 minuuttia, oli liian lyhyt. Jostain syystä tekoäly päätteli, että seuraava kappale olisi minulle sopivin, kun etsin yhtyeen nimellä. Ensimmäisenä listalla oli kuitenkin yhtyeen virallinen TV-kanava, jolla on 37 videota.

Näistä voi sitten jatkaa:

TV-kanavan sivulta huomasin, että yllä oleva video on vanhin, joten kai se uusinkin, Moskovassa, Kazahkstanissa, Tokiossa ja Seoulissa kuvattu, pitää lisätä.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu