Tekopyhyyttä ilmassa

Olavi Virta, Tapio Rautavaara, Masa Niemi, Irwin Goodman, Juice Leskinen…

Lista on pitkä. Kyse on suosituista kansanviihdyttäjistä joita yhdisti sairaus nimeltä alkoholismi. Suomessa juopot saavat kaiken anteeksi, mutta auta armias jos artistin huume onkin jotakin muuta kuin viinaa.

En ole koskaan pitänyt Jari Sillanpään musiikista, mutta kyllä tuo Sillanpään kohtelu alkaa jo pänniä.

Tsemppiä Jari! Jos olet tehnyt työsi kunnolla, vapaa-ajan viettosi ei kuulu kenellekään muulle. Älä siis suotta nöyristele äläkä ala anteeksi pyytelemään. Todellisuudessa et ole tehnyt mitään, mitä ei olisi jo aiemmin tehty. Päihde vain on erilaista.

sarilait

Olen yhteiskunnallisesti niin merkityksetön ihminen, että voin esiintyä omalla nimelläni. Tällä hetkellä olen Piraattipuolueen rivijäsen, en aktiivi. En ole ehdolla minnekään ainakaan nyt ja tuskin olen tulevaisuudessakaan. Omat ongelmansa on Piraattipuolueellakin, mutta millä puolueella ei olisi? Jos tiedät paremman, vakuuta minut. En kuitenkaan laita puolueekseni PiPua lähinnä siksi, että kirjoitukseni harvoin koskevat piraatteja lähinnä olevia asioita. En tahdo joka blogissa ilmoittaa, että ajatukset ovat omiani, eivät puolueen. Viestiä saa lähettää os. sarilait at hotmail piste com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu