Ihanat drag queenit kauniissa mekoissaan

Olen viime aikoina ihastunut ikihyvikseni Netflixistä löytyvään Huippu-drag queen haussa-sarjaan. Drag queenithan ovat miehiä, jotka pukeutuvat naisiksi. Taidelajiin kuuluu voimakkaat ja liioitellut meikit, suuret peruukit ja loisteliaat puvut.

Erityisesti itseäni ihastuttaa ns. isot tytöt, eli ylipainoiset kuningattaret. Nämä queenit pukeutuvat häpeilemättä minihameisiin ja vartalonmyötäisiin iltapukuihin sekä vetävät piikkikorot jalkaan. Queenit tepastelevat ja keikistelevät lavalla kehostaan riemuiten ja onnistuvat säteilynsä avulla näyttämään todella seksikkäiltä.

Tämä on saanut itseni miettimään, miksi me oikeat naiset emme osaa olla yhtä itsevarmoja ja ylpeitä kehostamme. Harva ylipainoinen nainen uskaltaa esiintyä julkisesti yhtä upeana ja ylpeänä  kuin nämä queenit. Meillä naisilla olisi paljon opittavaa drag queeneista.

Itselläni on nyt edessä sopeutuminen uuteen kehoon. Olen itsekin sangen pulska nainen. Aiemmin muhkeita lanteitani ja pulleaa mahaani oli tasapainottamassa suuret rinnat. Rintasyövän takia rintojani jouduttiin reilu kuukausi sitten pienentämään puoleen entisestään. Nyt peilistä näkyy täysin uudenlainen keho. Tämä Rupaulin vetämä drag queen-kilpailu on antanut valtavasti lohtua yrittäessäni sopeutua tilanteeseen.

Jokaisen naisen pitäisi katsoa tätä sarjaa ja koettaa omaksua edes vähän näiden upeiden kuningattarien itsevarmuudesta.

Laitan tähän loppuun yhden lempparini, Eureka O’Haran videon.

( Edit. Korjattu typo)

 

+6
sarilait
Tampere

Olen yhteiskunnallisesti niin merkityksetön ihminen, että voin esiintyä omalla nimelläni.
Tällä hetkellä olen Piraattipuolueen rivijäsen, en aktiivi. En ole ehdolla minnekään ainakaan nyt ja tuskin olen tulevaisuudessakaan. Omat ongelmansa on Piraattipuolueellakin, mutta millä puolueella ei olisi? Jos tiedät paremman, vakuuta minut.
En kuitenkaan laita puolueekseni PiPua lähinnä siksi, että kirjoitukseni harvoin koskevat piraatteja lähinnä olevia asioita. En tahdo joka blogissa ilmoittaa, että ajatukset ovat omiani, eivät puolueen. Viestiä saa lähettää os. sarilait at hotmail piste com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu