Joulumuorin stressittömät laatikot

Ainekset:

Saarioisten valmiita laatikoita tarvittava määrä.

Kermaa

Voita

Tee laatikoihin viiltoja ja laita viiltoihin voita ja kermaa. Laita laatikot uuniin ja kun voi on kunnolla sulanut, sekoita ja taputtele pinta kauniiksi vaikkapa haarukalla. Laita latikot takaisin uuniin ja anna lämmetä kunnolla.

Tiedän erään perheen, jossa äiti aloittaa jo hyvissä ajoin jouluruokien teon. Tämä nainen leipoo ja tekee kaikki muutkin ruuat alusta loppuun itse. Kun joulu viimein koittaa, on tämä perheenäiti niin uuvuksissa, että koko joulu menee riitelyksi. En suosittele tällaista joulua kellekään.

Onneksi nykyään saa käytännössä kaikki jouluruuat valmiina. Kannattaakin aina miettiä, kannattaisiko ainakin osa ruuista ostaa kaupasta. Itse voi tehdä ne ruuat, joiden laittamisesta oikeasti nauttii. Onneksi enää nykyään etenkään naisia ei arvostella sen perusteella, miten vaikeita ja monimutkaisia luomuksia saa aikaan. Lisäksi joulun jälkeen heitetään valtavasti ruokaa roskiin. Kannattaa miettiä, mitä oikeasti syödään ja miten paljon. Ruokaa ei kannata ostaa pöydän koristeeksi.

Rauhaisaa ja stressitöntä joulua kaikille toivottaapi Sari-muori.

 

+3
sarilait
Tampere

Olen yhteiskunnallisesti niin merkityksetön ihminen, että voin esiintyä omalla nimelläni.
Tällä hetkellä olen Piraattipuolueen rivijäsen, en aktiivi. En ole ehdolla minnekään ainakaan nyt ja tuskin olen tulevaisuudessakaan. Omat ongelmansa on Piraattipuolueellakin, mutta millä puolueella ei olisi? Jos tiedät paremman, vakuuta minut.
En kuitenkaan laita puolueekseni PiPua lähinnä siksi, että kirjoitukseni harvoin koskevat piraatteja lähinnä olevia asioita. En tahdo joka blogissa ilmoittaa, että ajatukset ovat omiani, eivät puolueen. Viestiä saa lähettää os. sarilait at hotmail piste com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu