Kymmenes joulupari-äänestys alkaa

Vuonna 2012 Puheenvuoro oli uusi foorumi ja etsi muotoaan. Pohdiskelin jotakin yhteistä tapaa aloittaa joulun odotus ja keksin joulupukki ja –muori-äänestyksen. En tuolloin osannut odottaa, että äänestyksestä tulisi oikea perinne, mutta niin vaan blogistan valitsee jo kymmenettä joulupariaan. Äänestysprosentti on aina ollut matala, mutta pieni uskollisten äänestäjien joukko on pitänyt perinnettä yllä. Olen muutaman kerran ollut estynyt järjestämään äänestystä. Tuolloin äänestyksen on järjestänyt Ari Alsio, mistä suuret kiitokset Arille. Jossakin välissä joulupukki muuttui jouluvaariksi, ja hyvä niin.

Tarkoitus ei ole koskaan ollut arvottaa kirjoittajia. Tämä on vain hyväntuulinen tapa kiitellä hyviä kirjoittajia menneestä vuodesta ja yhdessä kirjoitella mukavia. Vaalikamppanjoita ei ole koskaan hyväksytty, ja äänestää on saanut sekä Puheen- että Vapaavuoroon kirjoittavia blogisteja ja kommentoijia.

Blogistanissa on valtavasti kirjoittajia, jotka ansaitsisivat arvonimen. Usari ei kuitenkaan ole häviämässä mihinkään, joten näillä näkymin äänestää voi tulevinakin vuosina. Malttakaa siis äänestää vain yhtä vaaria ja muoria. Ehdokasta saa vaihtaa, mutta tehkää selväksi, kumpi on todellinen ehdokkaanne.

Omat ehdokkaani ovat Jaakko Korpi-Anttila ja Elle Marketta Lazarov.

Äänestysaika päättyy 6.12 klo 12.00

Ajattelin, että näin juhlavuoden kunniaksi blogistanin runoilijat voisivat kirjoitella tänne jouluaiheisia runoja ja vaikkapa sanoittaa vanhoja joululauluja uudelleen. Eli Ari Alsio, Mirjami Parant, Hilkka Laronia ja muut sanasepot runoja rustaamaan, kiitos:)

Suosittelen myös lukemaan Ari Alsion kirjoittaman äänestyksen historiikin.

Aiemmat jouluparit:

2012 Jenni Tamminen ja Antti Alftan

2013 Petra Nyqvist ja Veikko Sorvaniemi

2014 Ana Maria Gutierrez Sorainen ja Ari Alsio

2015 Hilkka Laronia ja Seppo Turunen

2016 Viola Heistonen, Irja Laamanen ja Juho Antikainen ja Pekka Lukkala

2017 Sirkku Pitkänen ja Juha Kuikka

2018 Seija Nylund ja Ilmari Schepel

2019 Sari Laitinen ja Janne Salonen, Tuure Piittinen

2020 Kaija Kelhu ja Jorma Melleri

 

 

+7
sarilait
Tampere

Olen yhteiskunnallisesti niin merkityksetön ihminen, että voin esiintyä omalla nimelläni.
Tällä hetkellä olen Piraattipuolueen rivijäsen, en aktiivi. En ole ehdolla minnekään ainakaan nyt ja tuskin olen tulevaisuudessakaan. Omat ongelmansa on Piraattipuolueellakin, mutta millä puolueella ei olisi? Jos tiedät paremman, vakuuta minut.
En kuitenkaan laita puolueekseni PiPua lähinnä siksi, että kirjoitukseni harvoin koskevat piraatteja lähinnä olevia asioita. En tahdo joka blogissa ilmoittaa, että ajatukset ovat omiani, eivät puolueen. Viestiä saa lähettää os. sarilait at hotmail piste com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu