Pukkipari 2019 valittu

Nyt kävi niin, että Janne ja Tuure saivat saman verran ääniä, joten pukkeja on tänä vuonna kaksi.

Joulupukkeina lahjoja jakaa siis Tuure Piittinen ja Janne Salonen.

Tuurehan on todella pitkän linjan blogaaja. Olemme saaneet vuosien varrella nauttia monista Tuuren kertomista kaskuista. Tuure on taitava keskustelija ja osaa hyvin perustella näkemyksensä. Turhaa trollaamista Tuure ei harrasta. Tuure on siis loistava pukki, joka varmasti osaa jakaa kunniansa Jannen kanssa.

Janne Salonen taas tunnetaan ärhäkkänä kunnallispoliitikkona, joka uskaltaa panna hanttiin havaitessaan epäkohtia ja puolustaa kiivaasti kuntansa veronmaksajien rahoja. Toisaalta Jannelta kuitenkin löytyy myös hersyvää huumorintajua, ja Janne on myös kiitettävästi käyttänyt äänioikeuttaan joulupari-äänestyksissä. Jannelle myös on mukavaa myöntää joulupukin arvonimi.

Muoriksi valittiin, yllätys, yllätys Sari Laitinen. Teidän pitää nyt vain luottaa siihen, etten manipuloinut äänestystulosta.

Kiitos kaikille äänestäneille ja oikein hyvää joulunodotusta kaikille!

sarilait

Olen yhteiskunnallisesti niin merkityksetön ihminen, että voin esiintyä omalla nimelläni. Tällä hetkellä olen Piraattipuolueen rivijäsen, en aktiivi. En ole ehdolla minnekään ainakaan nyt ja tuskin olen tulevaisuudessakaan. Omat ongelmansa on Piraattipuolueellakin, mutta millä puolueella ei olisi? Jos tiedät paremman, vakuuta minut. En kuitenkaan laita puolueekseni PiPua lähinnä siksi, että kirjoitukseni harvoin koskevat piraatteja lähinnä olevia asioita. En tahdo joka blogissa ilmoittaa, että ajatukset ovat omiani, eivät puolueen. Viestiä saa lähettää os. sarilait at hotmail piste com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu