Jouluyön rukous Suomen herroille ”Tuntemattoman”, Honkajoen tyyliin:

Jouluyö on nyt tullut tähänkin pirtiin, joten suunnatkaamme  rukouksemme Suomen HERROILLE, hallitushenkilöille, oppositiolle, presidentille ja virkamiehille. Eduskunnan puhemiehille, kansanedustajille, Poliisille, Supolle, rajavartiostolle, piispoille ja kirkkoherroille. Kylä-ja kalukauppiaille, jotta heidän perhe-ja tuore, uusi  rakkauselämänsä kukoistaisi jatkossakin, niin kaukomailla, paratiisisaarilla, kuin talven ja arjen  keskellä, kylmässä koto-Suomessakin.

Anna presidentillemme voimia ja kykyä valvoa ja viisata  meitä,sekä  hallitushenkilöitä ja kansanedustajia unilukkarina ja päällepäsmärinä. Pärjätä neuvotteluissa ja keskusteluissa  Putinin, Trumpin ja muidenkin suurvaltojen suurmiesten kanssa.

Soinin ja Pohjanmaan kokoomusladyjen punahuulihallitukseksi nimeämälle hallitukselle rukoilen myös Honkajoen tyyliin, mutta vakavalla, kannustavalla mielellä menestystä ja pitkää ikää-ainakin pitempää, kuin Sipilän ja Rinteen hallituksille, sillä maailman onnellisimman kansan hyvinvointivaltiossa tulee  onnellisuuden ja hyvinvoinnin ulottua myös laajempiin ja alempiinkin  kansankerroksiin, kuin arvokonservatiivien porvarihallitusten päätöksillä yleensä ulottuu, kuten Sipilä-Bernerin hankeissa ja päätöksissäkin nähtiin!

Lopuksi rukoilen, että tulevissa vaaleissa äänestäjät miettisivät kaksi kertaa minkä poliittisen peruspomon ja mestarin kutsuun ja houkutukseen äänestyslippua täyttäessään vastaavat…?!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu