Rauni-Leena Luukanen-Kilde murhattiin monien mielestä

 – Rajatiedon mediat vaikenevat tapauksesta ja sen henkisestä opetuksesta

 

Vasemmistolainen, monin tavoin konservatiivinen vallanpitäjien lemmikki Wikipedia uskoo Ilta-Sanomiin nojaten tätä kirjoittaessani, että Luukanen-Kilde kuoli pitkäaikaiseen sairauteen. Hän itse kertoi kuitenkin eräässä viimeisimmässä meilissään aivan muuta.
  Luukanen-Kilde murhattiin varmasti -väitteen toi suomeksi tietääkseni ensin esiin Teemu Vehkala bloggauksessaan http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/01/rauni-leena-luukanen-kilden-kuolemasta.html , jonka alkuperäislähde on: http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1149.html
  Monien rajatietoihmisten mielestä tuo Vehkalan väite on totta.
  Samoin minunkin intuitioni sanoo.
  Ja myös Luukanen-Kilde (1939-2015) ajattelisi niin, koska hän viestitti tuon jutun lainaamassa meilissään, jossa ei pitänyt vielä kuolemaansa ihan varmana, joutuneensa vakavan psykotroonisen sädehyökkäyksen, siitä yhtäkkiä syövän saaden. ("She complained about that she suddenly got cancer as a result of beaming technology, mind control scalar waves.") Ja sen jälkeen vielä muuta vakavaa sairaalassa, koska hyväuskoisena meni virallisen sairaanhoidon piiriin sairaalaan. Meilissään hän vielä uskoi, että vain vaihtoehtohoidollinen ihme voisi hänet vielä pelastaa.
  Mutta se ei ole yleisesti ottaen oleellista, mitä intuitioni tässä sanoo.
  Tai mitä mieltä olet Vehkalasta ja hänen blogistaan.
  Koska emme me tässä aiheessa tarvitse luottamusta intuitiooni tai Vehkalaan, vaan tuohon alkuperäislähteeseen ja tietoon sähkömagneettisista etäsurmaamismenetelmistä.
  (Huom. ei ole aina kyse ollenkaan säteilyn intensiteetistä, vaan muusta, kuten aallonpituudesta! – Samoinhan pienessä mittakaavassa mm. kännykätkin tuhoavat mm. ihmisen lähimuistia satojen tutkimusten mukaan. Ja pahimmissa tapauksissa aivot eivät palaudu.)

USA:lla on olemassa teknologiaa tuollaiseen hyökkäykseen.
  Esimerkiksi:
* CIA:n sydänkohtauksen aikaansaava käsiase: http://m.military.com/video/guns/pistols/cias-secret-heart-attack-gun/2555371072001 (19.7.13 postattu video)
* ja muuta tästä koonnistani: https://www.facebook.com/notes/seppo-raittila/mk-ultra/1040622745998620 eli satelliititkin apuna surmaamisessa…

USA:n todellisilla vallanpitäjillä on myös paljon alhaisuutta ja pitkiä perinteitä raakuuksiin, mm. salamurhiin,
  Ks. esim.: https://www.facebook.com/notes/seppo-raittila/usan-nykyiset-salamurha-kampanjat/1007072259353669

 

VAIETTU HENKINEN OPETUS
Minua ei tässä kiinnosta käännyttää sinua sen puolelle, että Luukanen-Kilde murhattiin ja että noita psykotroonisia aseita on.
  (Esim. satelliitista voidaan vaikuttaa mikrosiruun. Mikrosiru taas voidaan istuttaa abduktiossa. Abduktioitahan Luukanen-Kilde kokikin. Ja nykyään kuuluu jo ihmiskunnan julkiseen normaalitekniikkaan mikrosiru, joka voidaan sujauttaa vaikkapa rokotteessa ihmiseen ja se kulkeutuu haluttuun paikkaan kehossa. – Ks. lisää em. MK Ultra -Muistiostani.)
  Enkä näe mielekkääksi pohtia Luukanen-Kilden kuoleman yksityiskohtia sen enempää kuin että lue ihmeessä em. alkuperäislähde tai Vehkalan bloggaus siitä. (Alkuperäislähteen päivitys 10.2.16 ei vähennä Vehkalan 15.1.16-bloggauksen arvoa.)
  Tämähän on ensisijaisesti henkisen kasvun blogi eikä pinta-asioiden blogi.
  Ja murhatutkimus olisi arvatenkin hyvin työläs.
  Miksi sitten bloggaan asiasta ollenkaan?
  Siksi, että oleellisia rajatiedon valtavirran tutkimuksen kannalta ovat nämä.

1) Rajatiedon mediat osoittautuivat jälleen hyvin varovaisiksi ja konservatiivisiksi – ja tällä kertaa se tarkoitti, että mitään murhaepäilyjä ei toistaiseksi julkaista.

2) Moni uskoo mielestäni perustellusti, että Luukanen-Kilde lääkärinä tiesi eron normaalin sydänkohtauksen ja ulkopuolelta tulevan hyökkäyksen välillä.
  Niinpä voidaan ajatella, hänet tosiaan murhattiin, kuten hän viestitti.
  Lisää tuohon vielä, että rajatiedon mediat ovat tunnustaneet Luukanen-Kilden asiantuntijaksi ensimmäistä kertaa jo 1980-luvun alkupuolella ja antaneet hänelle siitä lähtien paljon julkisuutta, epäilemättä julkisesti hänen moraaliaan.
  Luukanen-Kilde oli muun muassa rajatiedon selvästi suurilevikkisimmän lehden eli Ultran kannessa useammmin kuin yksikään toinen henkilö.
  Niinpä onkin dramaattista, että kaikki henkiset opetukset, mitä tapauksesta voidaan loogisesti tehdä New Age "-liikkeen" perususkomusten perustalta, osoittavat poispäin Luukanen-Kilden korkean tietotaidon ja korkean moraalin hehkuttamisesta kohti jotakin virhettä(t).
  Siinä lieneekin yksi suuri syy, miksi rajatiedon mediat eivät ole tiedottaneet kyseisistä murhaepäilyistä, vaikka ne nojaavat hänen omaan lausuntoonsa. Ja miksi en ole huomannut, että missään olisi tuotu esiin, että Luukanen-Kilden kuolemaan voisi liittyä jokin henkinen opetus!

3) Oleellista tämän blogin tutkimustehtävän kannalta on, että moni täyspäinen rajatietolainen uskoo Luukanen-Kilden tulleen murhatuksi.
  Vaikka et uskoisi hänen tulleen murhatuksi, on rajatiedon valtavirran tutkimuksen kannalta oleellista huomata, etteivät ne, jotka uskovat hänen tulleen murhatuksi ja jotka myös uskovat New Age "-liikkeen" perustotuuksiin, ota edes esille henkisiä, kristallinkirkkaasti toimivia opetuksia.
  Nämä olen tajunnut itse enkä ole löytänyt mitään vastaavaa muualta:

Jos Luukanen-Kilde murhattiin, se on malliesimerkki näistä:

*** Pelkkä tavallinen rukoilu ei riitä, kun kyse on negatiivisista, todella vallakkaista tahoista.

*** Maailman tavanomaisen politiikan taustalla käydään paljon totuttua kovempaa peliä ja ajoittain sotaa, usein salatulla, lähtökohtaisesti etenkin Nikola Teslan takavarikoituun jäämistöön perustuvalla teknologialla.
  (Ks. esim. Varjohallitus: Maanalaisen maailman valtiaat (2014) -artikkeli + salaisten avaruusohjelmien tietovuotajien kirjat 2010-luvulta.)
  Niinpä jollakin tavalla oleellisesti maailman negatiivista eliittiä vastaan asettuneiden julkkisten täytyy olla myönteisten tahojen suojeluksessa, jos haluavat pysyä hengissä. Eli mitä ilmeisimmin yleensä puolen valinnan täytyy olla ajoissa tehty ja pysyvästi, sitoutuneesti selkeä.
  Luukanen-Kildellä niin ei mitä ilmeisimmin ollut.
  Itse asiassa hän toimi monta vuotta negatiivisten hyväksi.
  Kerron koko tarinan niin tiiviisti kuin mielekkäästi pystyn.
  Rajatiedon mediat aina vaikenivat, mutta tosiasia on, että hyvin monta vuotta bestseller-kirjoin ja puhein Luukanen-Kilde puolusteli rodullisesti alun perin Zeta-Reticuli -tähdistöstä olevien ns. "harmaiden" varsin ikävää abduktiotoimintaa.
  (Kyseisessä tähdistössä henkinen kasvu on sen roduilla keskimäärin vähenemässä, kuten joissakin tähdistöissä käy. – Sitä ei kannata ihmetellä, koska yleensäkin maailmankaikkeudessa monien lähteiden mukaan useimmat tärkeimmistä henkisen kasvun sivilisaatioprojekteista epäonnistuvat. Ja siksi – vaikka inkarnoituvilla on elämien välillä henkimaailmavaihe opiskeluineen ja voimakkaine tukijoineen – lopputuloksena on vain hidas kasvu.)
  Luukanen-Kilde toimi etenkin 90-luvulla "harmaiden" kritiikittömänä propagandistina, kaiuttimena, vä(l)ittäen supersuosituissa kirjoissaan ja tilaisuuksissaan lukemattomia kertoja monia hullutuksia.
  Muun muassa sen perustelun abduktioiden sietämiselle, että ihmiskunnan selkeä, suuri etu on, että ihmisistä ja "harmaista" jalostetaan jossain vaiheessa uljas superrotu, joka syrjäyttää vähitellen muun ihmiskunnan.
  (Abduktio = vastentahtoinen, humanoidien suorittama eliön sieppaaminen avaruusalukseen, asianomaisen ollessa tietoinen tai asiaa tiedostamaton.)
  Erityisesti Ultra-lehti ja sen päätoimittaja Tapani Kuningas olivat kuitenkin poikkeuksetta Luukanen-Kilden suurena tukijana.
  Tiedän raja-alueen historiasta Suomessa valtavasti. Mutta en tiedä, nousiko estradille edes hänen suurten hullutustensa aikaan hänen linjaansa vastaan kukaan Suomessa puhumaan – paitsi minä. Nousin puhumaan niin ja ennen kaikkea ihmiskunnan parhaiden perinteiden riittävän korkean eettisen tietotaidon puolesta.
  (Vuonna 1991 Tampereen Metso-pääkirjaston tilaisuudessa, jossa vain yksi kuitenkin kiinnostui minua tukemaan, joten en julkisemmin jatkanut. Ultra-lehden jatkaessa masentavalla linjallaan Luukanen-Kilden suhteen jne.)
  Olen edelleen sitä mieltä, että akateemisesta filosofiasta, maalaisjärjestä ja ratkaisevasta poliittisesta faktatiedosta (joka kaikki jo on, kuten Iivarinen: Raha -kirja) löytyy moniakin poliittisesti mahtavia yhdistelmiä, joiden myötä kaikki maailman suuret ongelmat, kuten rahajärjestelmän ja niukkuuden ongelmat, saadaan ratkaistua.
  Varmasti parempaakin etiikkaa löytyy Maan ulkopuolelta. Mutta se, miksi Maan ihmiskunta aina vain painii suurissa ongelmissaan, ei johdu siitä, etteikö enemmän kuin riittävää, oikein hyvää eettistä tietotaitoa olisi. Sitä eettistä tietotaitoa, jonka nojalla voidaan varmuudella sanoa, että "harmaiden" abduktio-linja oli ja on väärin. (Tosin nykyisin humanoidit eivät tietääkseni abduktoi ihmisiä…….. Vaikka monenlaista outoa kyllä on.)
  Sittemmin Luukanen-Kilde alkoi kritisoida tiettyjä ilmiöitä, joita on aikaansaanut maailman negatiivinen eliitti. (Globaali pankkimafia + USA:n sotateollinen kompleksi + Zeta-Reticulilaiset yms. – huom. kyse ei ole yhtenäisestä organisaatiosta, vaan monista negatiivisista ryhmistä, joilla on osittain samoja päämääriä.)
  En ole kuitenkaan löytänyt merkkiä siitä, että Luukanen-Kilde olisi selkeästi asettunut tukemaan myönteisiä tahoja ja saanut heihin kunnon yhteyden…
  Henkinen opetus on siis, että yksilön on syytä selkeästi valita korkeamoraaliset ja riittävän voimakkaat tahot suojelijoikseen, jos haluaa pysyä hengissä hengenvaarallisessa toiminnassa.

 

SeppoRaittila
Sitoutumaton Salo

Vapaa kirjoittaja ja henkinen valmentaja. Chögyam Trungpan ajattelua ja opetustapaa eniten arvostava. Kasvutahtoinen iätön Hiljaisuus- ja Sydänihminen. Kokonaisvaltainen ajattelija. Tarvittaessa pitkienkin katsomuksellisten siltojen rakentaja. Terveitä elämäntapoja korostava voimailija. Isä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu