Floor Jansen ja Henk Poort, uskomaton esitys

Vasta kun Tim Akkerman oli esittänyt Alankomaiden ”Beste Zangers” ohjelmassa tyrmäävän reippaasti ja rohkeasti aivan omanlaisensa version Nightwishin biisistä ”Nemo”, aloin seurata tuota ohjelmasarjaa suurella mielenkiinnolla. Harva töllöohjelma näet saa minut nykyään odottamaan seuraavaa jaksoaan.

Tänä aamuna olin kaatanut kahvin kuppiini ja vedin kuulokkeet korville, ajatellen vihdoin kuuntelevani Floorin ja Henken esittämän ”Phantom of the Operan”. Olin aikeissa alkaa pingottaa paperia pöytään vesivärimaalausta varten, kun jo ensimmäiset tahdit saivat käteni putoamaan pöydälle. Mitä ihmettä nyt tulee… huusi päässäni varovaisen toiveikas ääni. Oliko mahdollista että kuulisin jotain todella upeaa PITKÄSTÄ AIKAA.

Oli se mahdollista.

Floorin ja Henken välillä oli selvä äänellinen yhteensopivuus, siinä kuului tunnetta ja keskinäistä kommunikointia – ja taivas varjelkoon miten upea koko esitys oli kokonaisuutena. Loppua kohden molemmat kirivät äänialojensa äärirajoille menettämättä lainkaan tilanteen täydellistä hallintaa. Mikä onnenkantamoinen  meille onkaan tällaisten esiintyjien olemassaolo. – Melkein putosin tuolilta riemusta, ihan kuin olisi ollut jouluaatto ja olisin löytänyt jostain paketista suurta riemua tuottavan yllätyslahjan, mitä en olisi osannut toivoa kaiken tavanomaisen lahjapaljouden keskellä.

Olen niin positiivisesti tunnekuohuissani etten uhraa sekuntiakaan tästä päivästä enää mistään asiasta ääneen marisemiseen.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu