Kaksoisolentohaaste

Instagramissa ja Facebookissa kiersi viime viikolla kaksoisolentohaaste, havahduin siihen paremmin vasta kun kuulin näyttäväni ”livenä” tv-kokki Nigella Lawsonilta. Aiemmin olin jo kuullut itseäni verrattavan Ava Gardneriin ja semmoinen lookalike generaattori netissä oli myös sitä mieltä että Ava Gardnerilta ja Angelina Jolieltahan minä näytän… 😀 Eli ei ne generaattorit mitään tiedä.

Olen joskus yrittänyt imitoida  naamiaisteeman synttäreillä Jack Sparrowta ja se meni täydestä kuin väärä raha, mutten haissut vissiin tarpeeksi rommilta kun lopulta paljastuinkin huijariksi.

Kerran yritin esittää Morticia Addamsia, mutta se meni vähän pieleen kun näytinkin kuulema Floor Jansenilta.

On kuulunut myös mainintaa että Eva Green näyttää minulta, jos olen evagreen-tuulella.

Nykyinen koiraystäväni Mynttis näyttää uudelleen syntyneeltä Siriltä, kauan sitten edesmenneeltä lemmikiltäni. Luonnekin on sama.

Angelina Jolie ja Marilyn Monroe ovat monen ihailemia kaunottaria. Mutta eniten näitä heidän ns. kaksoisolentojaan näkyy inspiroivan näiden valkokankaan jumalattarien kaikkein pinnallisimmat roolihahmot. Somessa jakamissaan kuvissa Angelinan matkijat ovat tunkemassa ylipaksuiksi täytettyjä huuliaan suunnilleen kiinni kameraan – ja ilme on juuri kuin joltakin Angelinan esittämän tappajan roolihahmolta. Todellisuudessahan Jolie on lapsirakas hyväntekijä, hymykin hyvin herkässä.

Marilyn kärsi suuresti tyhmän seksipommin roolistaan, mutta juuri tuota lookkia halutaan matkia eniten. Eihän hänellä ollut edes mitkään hirveän suuret tissit, mutta sellaisia hänen ihailijansa itselleen havittelevat.

Nyt tämä menee lörpötykseksi, mutta tämmöisiä kaksoisolentohaasteita on hauska seurata. Olisi kiehtovaa löytää ihan oma kaksoisolento. Ehkä toivon itselleni jonkinlaista sisarta, ymmärtäjää tai sielunkumppania, vaikka eihän sellaista elävästä peilikuvastaan varmaan kuitenkaan löytäisi.

Ehkä meistä vain olisi ajatuksena hirmu hauskaa löytää se oman elämämme Madame Pompadour tai Gregory Peck, jolta näyttäisimme, sitten olisimme vähän itsekin lähempänä jotakin suurta tähdenlentoa eikä vain jotakin mansikkamaan vaatimatonta pelättiä – mistä on ehkä kuitenkin enempi hyötyä, jos haluamme saada mansikat pelastettua rastasparvelta.

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu