Japanilta vaaditaan massiiviset   suojatoimenpiteet turvatakseen Tokion olympiakisat

Kirjoitin täällä joku aika sitten blogin, että koronavirus tulee vaikuttamaan laajasti myös urheiluun

Tuossa blogissa  jo mainitsin, mitä kansainvälisiä urheilukilpailuja oli jo peruutettu. Mitä kaikkea ehtiikään tapahtua esim. ennen Tokion kesäolympiakisojaJapanilta vaaditaan massiiviset   toimenpiteet suojatakseen/pelastaakseen Tokion olympiakisat. Uskon ja luotan, että Japani ja Kansainvälinen olympiakomitea  tekevät tässä suhteessa asian suhteen kaikkensa. Maailmassa on  asia jo huolenaiheena esillä uutisoinnissa.

****

Tänään Kansainvälinen autourheiluliittto  FIA ilmoitti , että huhtikuulle suunniteltu  Kiinan Formula F1 osakilpailu on peruutettu. Mitä tapahtuu huhtikuun alun Vietnamin osakilpailulle ?

Kauden F1 2020 osakilpailukalenteri

****

Miten käy sitten  Kiinan Shanghain  yleisurheilun timanttiliigan kilpailulle?

Kuinka mittavaksi ja laajaksi urheilukilpailujen peruutusten lista kasvaa, jos koronaviruksen leviämistä ei saada hallintaan. Kysymys kuuluu myös, salasiko ja salaavatko jotkut tahot jo esiin tulleita tartuntoja mm. Kiinan naapurimaissa ?

Koronaviruksen päivitys

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu