Lyhentynyt  yleisurheilukausi alkaa taas  uudestaan  kesäkuussa

Yleisurheilun ystävät ovat viime ja tällä viikolla saaneet tietoa, milloin kauden 2020 yleisurheilukausi alkaa uudestaan  ja miten se viedään läpi.

Kotimaan yleisurheilukauden tärkeimmät kisat ovat Paavo Nurmi Games  (11.08.2020),  Kalevan Kisat  (13-16.08.2020),  Suomi-Ruotsi  -maaottelu (05-06.2020) ja Motonet GP -kisat   (Jyväskylä 08.07.2020, Lahti 15.07.2020, Kuortane 01.08.2020 ja Espoo 05.08.2020).

Lisäksi ohjelmassa on edelliskausien tapaan Tähtikisoja ja uuden tyyppisiä muutaman lajin käsittäviä kisoja (esim. keihäskisa 01.06.2020).

Kotimaan kisojen järjestäjiä sitovat tällä hetkellä  rajoitukset (mm. katsojamäärät)  koronapandemian johdosta.

→ Tämä kotimaan kilpailuja koskeva kalenteri päivittyy kokoajan.

****

Kansainvälinen yleisurheilukalenteri mullistui täysin, kun ensin peruttiin Tokion  kesäolympiakisat  ja siirrettiin vuodella  eteenpäin.  Ja pian tehtiin myös päätös yleisurheilun   Pariisin  EM-kisojen peruuttamisesta kokonaan.

Tällä viikolla tiedotettiin muitten  huomattavien kansainvälisten yleisurheilutapahtumien (mm. Timanttiliiga) uusitusta kalenterista elokuusta lokakuun puolelle.

Saa sitten nähdä voidaanko kaikkia näitä kotimaisia ja kansainvälisiä kisoja käydä. Koronapandemia ei vielä osoita laantumisen merkkejä yksittäisiä maita lukuunottamatta.

****

Yleisurheilukilpailuja on maailmalla tänäkin vuonna  käyty ja kärkituloksia  tilastoitu

****

 Pesäpalloliiton  ja  Suomen Palloliiton  sivuilta saa tarkemmin tietoa sarjakausien käynnistymisestä. 

****

Meitä suomalaisia kiinnostavat myös F1 formula   ja  rallin MM-sarjan jatkuminen.

 

0
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu