Miksi “ruotsi-poika” itkee ?

Vastaus blogiotikkoon: Suomen pikkuleijonat  -”vastoin odotuksia” kaatoi Ruotsin nuorten MM-jääkiekon puolivälieräottelussa viime hetken (59:35)  voittomaalilla. Tulostaululta ottelun päättyessä olivat numerot : Finland 3 –  Sverige  2.

Ruotsin media on ällikällä lyötynä, mutta miksi ? Tästä  taulukosta näkee, että  Suomen pikkuleijonat ovat voittaneet maailmanmestaruuden vv.  1987, 1998, 2014, 2016 ja  2019. Ruotsin lippu löytyy kultamitalisarakkeesta  1981 ja  vv.  2012.

Mitään ei ole pikkuleijonat vielä voittaneet tämän kertaisissa MM-kisoissa. Seuraavaksi Suomi kohtaa tiistaina USA:n  pääsystä loppuotteluun. Kanada ja Venäjä vastaavasti kohtaavat pääsystä loppuotteluun. Loppuottelun lisäksi pronssiottelukin tulee olemaan  kova.

****

MM-kisojen käydyt kaikki ottelut

0
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu