Monet toiminnot urheilu ml ovat joutuneet koronaviruksen takia lamaannukseen

Monissa maissa yhteiskunnan monet toiminnot – urheilu ml –  ovat joutuneet koronaviruksen takia lamaannukseen (WHO:n koronavirustilanne – ei ajantasalla).

Urheilun puolella ei tällaista  tilannetta ole koettu edes maailmansotien aikana.

Moottoriurheilun  (Formula F1 –   Rallin MM-sarja  – MotoGP)  osalta ei ole tässä vaiheessa tietoa, miten kausi jatkuu ja milloin.

Hiihtolajien  puolella (maastohiihto – mäenlasku – yhdistetty – alppilajit – freestyle – lumilautaulu) kausi päättyi ennen aikojaan.

Jääkiekossa  kotimaiset sarjat keskeytettiin. Naisten MM-kisat on jo peruutettu ja vastaava tilanne on tulossa näillä näkymin myös miesten MM-kisojen osalta.

Koronaviruksen  takia eri maissa peruutettujen urheilutapahtumien lista on pitkä.

****

Pari kuukautta olen tämän  urheilutapahtuman osalta seurannut uutisointia

Tokyo 2020 Olympic Games 

→ Toissa päivänä Japanin pääministeri Shinzo Abe  vakuutti, että olympiakisojen järjestelyt ovat käynnissä suunnitellusti

Cancelled Olympic Games (1916, 1940 ja 1944)

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu