Mustarastas jouluaamuna

Lukijalle saattaa tulla heti mieleen, että nyt blogisti sotkee yhden perinteikkään joululaulun nimen. Ei sotke.

Kuuntelin aiemmin tänään aamulla ollessani autolla liikkeellä  cd:ltä Soile Isokosken (kuuntele) esittämänä Varpunen jouluaamuna.

Blogin otsikko johtuu siitä, että Helsingin  Keskuspuistossa  myöhemmin sauvakävelylenkillä vihelsi Mustarastas  (kuuntele)  oikein äänekkäästi. Tämä havainto ei ole mikään harvinaisuus, sillä talvehtimaan jäävät rastaat kerääntyvät kaupunkeihin ja omakotialueille ruokintapaikkojen tuntumaan. 

Lumettomassa Helsingissä mittari näyttää tänään +5 astetta ja ilmeisesti huomenna jouluaattona täällä on liki samanlainen sää. Mustarastas viheltänee Helsingin Keskustapuistossa jouluaamunakin.

 

Rauhallista Joulua kaikille lukijoille !

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu