Nuori Kalle Rovanperä on noussut ralliurheilun maailmantähdeksi

Rallin MM-sarjan kauden toinen osakilpailu   Ruotsin ralli  ( ks. linkistä tulokset) ajettiin nyt viikonvaihteessa.

Lopullisessa tulosluettelossa kiinnittää huomio suomalaisittain kahteen asiaan:   1) Tommi Mäkisen johtaman Toyota -tallin loistavaan menestykseen Elfyn Evansin  voittaessa  ja 2) nuoren Kalle Rovanperän  suorastaan sensaatiomaisella ajamisella  kolmalle sijalle. 

Kalle Rovanperä on MM-sarjan historian kaikkein nuorin (19 v) palkintosijalle osakilpailussa yltänyt kuljettaja. Ja millä ajolla Kalle Rovanperä saavutti kolmannen sijan. Se ratkesi  vasta viimeisellä EK:lla 9 (Power Stage), jonka nopein Rovanperä sensaatiomaisesti oli.

Viimeistään nyt nuori Kalle Rovanperä on noussut ralliurheilun maailmantähdeksi, jonka edesottamuksia seurataan mediassa monin tavoin.

Ruotsin rallin uutisointia:  BBC  –   SVT  –   Autosport

–   –

WRC  Standings 2020 (2/13)   –  (Päivittyy myöhemmin

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu