Ruotsi-maaottelun pitämisen ehtona  sisärajatarkastusten poistuminen

Suomen Urheiluliiton   hallitus  on tänään päättänyt, että yleisurheilun Ruotsi -maaottelu Tampereella (05-06.09.2020) järjestetään vain, jos sisärajatarkastukset Ruotsin ja Suomen väliltä poistuvat. 

SUL:n jätti  näköjään Suomen hallitukselle asiassa lopullisen päätöksen.  Tällä hetkellä näyttää siltä, ettei maaottelua voida pitää.

SUL:n tiedote

Ruotsin SVT  uutisoi heti SUL:n ratkaisun.

Jos maaottelu peruuntuu,  Tampereella pidetään maaottelun sijasta yksipäiväinen kotimaisen yleisurheilukauden huipennus.

****

Maaottelusta voi tehdä paperimaaottelun kauden kärkitulosten perusteella

Suomi  Miehet ja naiset (Samassa linkissä)

Ruotsi  Miehet  –    Naiset  (Eri linkeissä)

****

Maaottelun loppupisteet  1925 – 2019

Voitot Miehet : Suomi Suomi 46–33 Ruotsi Ruotsi Naiset: Suomi Suomi 25–44 Ruotsi Ruotsi

*****

Nämä kotimaan yleisurheilukauden tärkeimmät kisat ovat  ensi viikolla: Paavo Nurmi Games  (11.08.2020),  Kalevan Kisat  (13-16.08.2020)

Kansainvälisessä kilpailukalenterissa on ensi viikolla  Timanttiliigan  Monacon kilpailut ja seuraavalla viikolla Tukholman kilpailut. Mielenkiintoista sitten seurata, mitkä järjestelyt ja rajoitukset  Ruotsin viranomaiset sallii.

0
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu