Saako koronatartunnan saaneena kilpailla?

Norjan ampumahiihtotähdet  Johannes Thingnes Bø    ja vanhempi veli Tarjei Bø  kilpailivat  viime viikonvaihteessa  Tshekin Nové Městossa    positiivisesta koronatestituloksesta  (ks. Saksan Sportschau)  huolimatta.

Ruotsin mediassa on asiasta noussut kohu, kun veljekset änkesivät samaan lentokoneeseen matkalla seuraavaan maailmancuppiin Ruotsin Östersundiin.  No ei se sitten onnistunut.

Eilen uutisoitiin, että Ruotsin ampumahiihtotähti Sebastian Samuelsson  on saanut myös koronatartunnan, eikä voi osallistua ainakaaan torstaina Östersundin maailmancupin kilpailuun.

Kysymys kuuluu: saako koronatartunnan saaneena kilpailla  ja testataanko enää etukäteen kilpailijoita?  Norjan TV2:n mukaan Bön veljekset eivät kilpailisi  tulevana viikonvaihteena Östersundin maailmancupissa.

***

Koronavirus velloo edelleen maailmalla (tilastot eivät ajan tasalla).

COVID – Coronavirus Statistics – Worldometer

Finland COVID – Coronavirus Statistics

***

Infektioylilääkäri  Asko Järvinen sanoo “suorat sanat”  ministerin ja ministeriön politikoinnista.

***

2022–23 Biathlon World Cup

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu