Ski Classics -hiihtosarjan kauden päätöskilpailu tänään

Talvilajien maailmancupit ja kansalliset kilpailut ovat pääosin tältä talvelta päättyneet.

Yksi merkittävä hiihtokilpailu on vielä jäljellä, Ski Classics -sarjan  tänään Norjassa hiihdettävä kauden päätöskilpailu  Janteloppet

Ski Classics -sarja  on tullut monille hiihdon ystäville tutuksi, kun Suomessa TV5 on lähettänyt jokaisen kauden osakilpailun suorana lähetyksenä. Myös suomalaisen  Kati Roivaksen  menestys tällä kaudella on ollut uutisotsikoissa. Kati Roivas tulee sijoittumaan kokonaiskilpailussa  tällä kaudella  hienosti toiseksi.

Kauden kokonaiskilpailun   pistetilanteet: naiset  –  miehet .

Ski Classics  -sarja on vuonna 2011 perustettu maastohiihdon kilpailusarja,   jossa kilpaillaan  maratonmatkoilla.   Ski Classicissa  on monta eri  sarjaa, joukkuesarja, miesten ja naisten henkilökohtainen sarja, miesten ja naisten sprinttisarja ja poikien ja tyttöjen henkilökohtainen sarja. 

Tänään kilpailtava Janteloppet   on pituudeltaan  100 km

Ski Classics kausi 2023-2024

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu