Suomen rallikuljettajat voitokkaina Puolassa

Tässä viikonvaihteessa ajettiin ralliautoilun  MM-sarjassa Puolan  osakilpailu.

Suomen kuljettajat Kalle Rovanperä (WRC-1)   ja  Sami Pajari   ja (WRC-2 )   ajoivat omissa sarjoissaan voittoon.

Tulokset  (WRC-1)  ja Tulokset  (WRC-2)

Kalle Rovanperän voiton arvoa nostaa se, että hän ajoi pikahälytyksellä   tallin toisen kuljettajan Sebastian Ogierin tilalla. Alunperin Rovanperän ei pitänyt ajaa Puolan osakilpailua.  Kalle Rovanperä johtaisi  – kaudella nähdyn perusteella -MM-sarjaa, jos hän ajaisi kauden kaikissa osakilpailussa. Rovanperän on ensi kaudella  2025 tarkoitus ajaa koko kauden osakilpailut.

WRC-1 Standings

Sami Pajari puolestaan jatkoi erinomaista kauttaan WRC-2 sarjassa. Pajari ajaa WRC-1 sarjan  debyyttinsä elokuussa Suomen rallissa. Pajari on nousemassa vauhdilla WRC-1 sarjan kuljettajaksi, mahdollisesti  jo ensi kaudeksi.

WRC-2 Standings

****

Rallin 2024 MM-sarjan kalenteri.

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu