Tärkeintä ei ole voitto, vaan  ”rakkaan” vihollisen kohtaaminen maaottelussa 

Ensi viikonvaihteessa se taas  käydään,  urheilun rakkaan vihollisen  Ruotsin  kanssa   yleisurheilumaaottelu  Tampereella  05-06.09.2020.

Nimetyt joukkueet: Suomi    –   Ruotsi

Ruotsi lähtee maaotteluun selvänä ennakkosuosikkina kauden kärkitulosten perusteella (Suomi  Miehet ja naiset –   Ruotsi  Miehet  –    Naiset   / Ruotsi eri linkeissä). Olen ottanut vuosittain  nk. etukäteisen paperimaaottelun  pisteet  Ruotsin puolelta laadittuna. Lisään ne tähän myöhemmin.

Suomi saa jonkun verran tasoitusta, koska  Ruotsin joukkue saapuu sekä lauantaina että sunnuntaina  tilauslennolla Suomeen päiväkohtaisesti. Ruotsin joukkue matkaa Pirkkalan lentokentältä heti   Ratinan stadionille ja poistuu Ratinasta  suoraan lentokentälle kilpailujen päätyttyä.

Suomen terveysviranomaiset (STM) edellyttivät, että Ruotsin joukkueen kilpailijoille ja mukana saapuville  ruotsalaisille toimihenkilöille tehdään koronatesti enintään 72 tuntia ennen Suomeen saapumista.  Testituloksen on oltava negatiivinen.

*****

Käytyjen maaotteluiden loppupisteet  1925 – 2019

Voitot Miehet : Suomi Suomi 46–33 Ruotsi Ruotsi Naiset: Suomi Suomi 25–44 Ruotsi Ruotsi

*****

Molempien maiden valtiolliset radio- ja tv-kanavat  (YLE  ja  SVT) lähettävät maaottelun suorana lauantaina ja sunnuntaina.

0
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu