Valtteri Bottas antoi ajonäytteen  lähtöpassit antaneelle tallilleen

F1-kausi jatkuu tässä viikonvaihteessa  Monzassa,  jossa ajetaan kaksi kilpailua.

Tänään ajettiin sprinttikilpailu ja huomenna varsinainen kilpailu. Sprinttikilpailu päättyi juuri. Suomalaisittain on hyvää kerrottavaa monessakin mielessä.

Valtteri Bottas antoi ajonäytteen  lähtöpassit antaneelle tallilleen.

Maaliintulojärjestys:

  1. Valtteri Bottas  2) Max Verstappen 3) Daniel Ricciardo 4) Lando Norris  5) Lewis Hamilton

Tulokset (11.09.2021)

Huomenna Valtteri Bottas joutuu lähtemään viiimeisestä lähtöruudusta moottorin vaihdon johdosta.

Kuluneella viikolla tiedotettiin, että Valtteri Bottas siirtyy ensi kaudella  Alfa Romeo  -talliin. Bottaksen korvaa MB-tallissa George Russell .

Aiemmin  saatiin vahvistus sille, että Kimi Räikkonen lopettaa pitkän F1-uransa tämän kauden jälkeen.

Kuljettajien  MM-pistetilanteessa on Hollannin Max Verstappen   johdossa  ennen seitsemänkertaista maailmanmestari  Lewis Hamiltonia. Valtteri Bottas on MM-pisteissä kolmantena. Tallien välisessä  pistekilpailussa  MB-tallin voitto on suuressa määrin Valtteri Bottaksen menestyksen varassa.  Onko Valtteri Bottasta kohdeltu MB-tallin toimesta  tasapuolisesti vuosien mittaan ? Valtteri Bottas on ollut MB-tallissa oloaikanaan varmistamassa tallin MM-voiton.

****

Suomalaisten F1 -kuljettajien palkintosijojen  määrässä Kimi  Räikkösen (103) jälkeen on noussut  toiseksi Valtteri Bottas   (63)  ennen Mika Häkkistä  (51). Kimi Räikkönen nousi  jo viime kaudella  eniten F1-osakilpailuja  ajaneeksi  kuljettajaksi  ( vv. 2001-2021).

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu