Venäjällä järjestettävien kansainvälisten urheilutapahtumien  siirrosta alettu julkisuudessa puhua

Eilen alkoi tulla julkisuuteen vaatimuksia Venäjälle suunniteltujen   kansainvälisten urheilutapahtumien peruuttamisesta Ukrainan tapahtumien johdosta.

BBC uutisoi eilen, että jalkapallossa  mestarien liigan finaalinäyttämö  voi vaihtua. Ottelu oli määrä pelata 28.5.2022  Gazprom Arenalla Pietarissa

Muutama muu poiminta, joiden järjestämisestä Venäjällä voi syntyä maailmalla keskustelua

Maaliskuussa järjestetään maailmancupissa naisten mäkihypyn osakilpailu Nizhny  Tagilissa  ja maastohiihdossa kauden päätöskilpailu Tjumenissä.  Lisäksi on lumilautailussa  ja freestylessa maaliskuussa maailmancupin kilpailuja.

Jääpallon MM-kisat  on suunniteltu pelattavaksi  maalis-huhtikuussa Venäjän Syktyvkarissa. Kisat peruuntuivat vuosi sitten koronapandemian johdosta.

Lentopallon MM-kisat on tarkoitus pelata   elo-syyskuussa  Venäjällä

Formula F1 -sarjan osakilpailu Sotshissa on myös kalenterissa.

Kansainvälinen yleisurheiluliito World Athletics (WA) päättti viime marraskuussa   jatkaa Venäjän sulkua suurista yleisurheilukisoista jälleen vuodella. Tämä päätös johtui Venäjän dopingrikkomuksista.

****

Täällä kotimaassa Jokerien kannattajayhdistys  Eteläpääty ry vaati eilen seuran välitöntä vetäytymistä jääkiekkoliiga KHL:stä.

→ Jokerit puolestaa julkaisi tiedotteen, miten kausi jatkuu ensi viikosta alkaen.

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu