Luonnonkukkien päivän kävely

 

Tänään on eletty kansainvälistä Luonnonkukkien päivää. Soukka-seura järjesti Luonnonkukkien päivän kävelyn. Kohdalle osui sateinen päivä, lähes koko päivän on pisaroinut enemmän tai vähemmän. Luonnollinen mukavuudenhalu tuli ylitettyä ja lähdettyä kameran kanssa matkaan. Vaikka olen asunut Espoonlahdessa pitkään, taas löytyi sellainen kolkka maastossa, missä ei ole tullut käytyä.

Sadetta uhmaavia kävelijöitä kokoontui lähtöpaikalle lähes kolmekymmentä. Teemana jo vuodesta 2006 järjestetyllä kävelyllä tänä vuonna oli luonnosta syötäväksi kelpaavat kasvit. Retken asiantuntija kertoi myös niistä kasveista, joita ei pidä syödä. Luonnossa on paljon kasveja ihmisten ja eläinten iloksi ja pelkän kauneuden vuoksi, mutta suuressa luonnonjärjestyksessä löytyy myös yllättävän paljon syötäväksi kelpaaviakin kasveja.

Kuvasin kasveja sen mukaan, miten ne onnistuivat kiinnittämään huomiotani. Blogikuviksi valitsin retken onnistuneimpia kasvikuvia sekä pari kuvaa kävelijöistä.

 

0
TarjaKaltiomaa
Espoo

Kirjailija, filosofi, runoilija, valokuvaaja: aiheena Kristillinen filosofia. Kirjoittelen omalle verkkosivustolleni Tyhjäpaperi ( http://www.kolumbus.fi/tyhjapaperi ) kristillisyydestä nimenomaan filosofiana, ei uskontona. Kuulun evankelis-luterilaiseen seurakuntaan ja vaikutan seurakunnassa tavallisena seurakuntalaisena. Olen puolueisiin sitoutumaton, monipuoluediggari, seuraan politiikkaa ja yhteiskunnallista keskustelua maltillisesti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu