Huono ja hyvä sarkasmi, vai onko hyvää sarkasmia ollenkaan?

Facebook päivitykseni iltana eräänä.

  Media voi kuvilla tehdä hyvästä ihmisestä pahan ja pahasta hyvän. Kaikki tietävät ettei Hitler ollut mikään kiltti mies, mutta hänestäkin on rakennettu mediassa kiltin miehen kuvaa. 

  Pyysin myöhään yhtenä iltana ennen nukkumaan menoa facekavereitani pohtimaan kuka on heidän mielestään rohkein ihminen sekä kiltein ihminen. Kaikki eivät ymmärtäneet pohtimista, vaan vastasivat päivitykseeni että kuka heidän mielestään on rohkein ja kuka kiltein ja perustelivat sitä myös.

 Ilmeisesti sarkasmi mikä liittyi facepäivitykseeni liittämäni kuvan avulla ei tavoittanut jotakin sensoreita, koska ilmoitukseni oli yhteisövastainen. Minua pyydettiin samalla tulemaan tekemään facebookista turvallista, eli ilmeisesti mukaan bannaus- ja sensoritoimintaan.

 onko minun päivitykseni teidän mielestä mauton tuon kuvan tähden ja luulisi kaikkien ymmärtävän että kuva on vitsi. Ymmärrän että jotain rasistivitsejä ei ole soveliasta jakaa, mutta onko Hitlerin aikaisille ihmisille rakennetuilla valheellisilla mielikuvilla vitsailu rumaa tms.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu