Ilmastojulistus

Ihminen on maapallon ilmaston pahin vahingoittaja. Niinpä ilmastojulistuksena pitää olla ihmisen hävittäminen maapallolta. Ihmistä pitää alkaa käyttää ruokana ja luopua muusta eläinliharuoasta. Kalat ja linnut pääasiassa ovat hyväksyttävää liharuoaksi.

Ihmisiä on ruvettava syömään ja annettava ravinnoksi lihaa syöville petoeläimille metsissä.

Ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi ihmisten hävittäminen pitää aloittaa niistä ihmisistä, jotka eniten hävittävät hiilinielua ja aiheuttavat eniten hiilidioksidipäästöjä ruokailuelintavoillaan.

Tuontivihannekset ovat pahimpia ilmaston pilaajia, koska ne eivät kestä tuoreina laivarahtimatkoja, vaan vaativat lentorahdin. Mm. Asparagusta  kasvatetaan eniten Kiinassa ja Perussa. Kotimaassakin vihannesten ja salaattien kasvattaminen hoitaa hiilinielua vain lyhyen kesän kasvukauden ja vie avomaalla kasvatettuna tilaa metsän puilta, jotka ovat todellisia hiilinieluja. Kasvihuonekasvatus taas varsinkin talvisaikaan vaatii valaistukseen ja lämmitykseen energiaa, jota ei tarvita, jos tuotteet tuodaan ulkomailta.

Sensijaan lihansyöjäpedot kotiSuomen metsissä eivät hävitä hiilinielua eivätkä tuota paljon hiilidioksidia. Niinpä petojen kasvatusta pitäisi lisätä viemällä haaskoiksi metsiin ihmisraatoja. Siispä petoja syöviä ja ruokkivia ihmisiä pitäisi suojella. Sensijaan kasveja syöviä eläimiä, jotka siis vähentävät hiilinielua pitäisi hävittää. Siitä pedot myös ihmispeto pitäisivät huolen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu