PRESIDENTIN PAIKKA AVOINNA

RESIDENTIN PAIKKA AVOINNA

Suurisuiset mediakonsernit ja suurkapitaalin rahoittamat gallupit tyrkyttävät epätoivon vimmalla paria ”kärkiehdokasta” äänestäjille. Rahavallan ja mediaväen idealismista johtuen median suosikkiehdokkaat ovat harvoin kansakunnan parhaaksi.

Yhteistä näille gallupeille on kärkiehdokkaiden ansiolistan piilottelu:

Toiselle kärkisijalle sijoitettu on aluksi ollut raikuvan punainen kommunisti siirtyen vähitellen sen peitellympään punavihreään muotoon ympäristön paineessa ja Neuvostoliiton utopian haalistuessa suomalaisenkin sosialistin sydämessä. Sekakansa ja maailmankansalaiset ovat hänen omiaan, eivät niinkään suomalaiset.

Ykkössijalla gallupit puolestaan roikottavat Neuvostoliiton ajalta periytyneistä ystävyys- ja kaupppasuhteista pongahtanutta oligarkkikomeettaa, joka on surffaillut politiikan aallonharjalla vuoroin Kremlin vuoroin USA/NATO:n suosion pintaliidossa: Hänen ansioihinsa kuuluu RosAtom-kauppa, joka on kiistatta Suomen itsenäisyyden ajan suurin ja kallein möhläys: 250 maanomistajaa häädettiin tonteiltaan Pyhäjoella ja miljardeja heitettiin hukkaan yhteisyössä läpeensä korruptoituneen RosAtom ydinkorporaation kanssa. Energiatuotos oli pyöreä nolla (0)w. Tämä katastorofaalinen sopimus oli ”kärkiehdokas”Stubbin hallituksen neronleimaus kohta Krimin miehityksen jälkeen v 2014. Ajankohta ja RosAtomin, Kremlin oikean käden, valinta yhteistyökumppaniksi osoittaa suurta kykenemättömyyttä arvioida olosuhteita ja riskejä. Tämä siitäkin huolimatta, että saksalainen laitetoimittaja EOn oli juuri vetäytynyt tästä riskihankkeesta.

Suomalaisvenäläiseen oligarkkiyhtiö, Fennovoimaan, kunnalliset energialaitokset satsasivat kuin yllytyshullut satoja miljoonia: Oulun kaupunki 17Milj., Turun Energia 20Milj.,Lahden Energia 36Milj.,Vantaan Energia 39,6Milj. euroa jne. Lopulta puuttuvat miljoonat lapioi valtiollinen Fortum, pakon edessä: Olihan Putin lausunut Kultarannassa 2015: ”Sellaista vaihtoehtoa, että Pyhäjoki-hankkeesta luovuttaisiin, ei ole”. Suomalainen media toisti tätä kuin papukaija osaamatta tai tohtimatta kysyä vastakysymyksiä. Sekä Suomen Tasavallan, että Fortumin operatiivinen johto pelästyivät ”tsaaria” ja maksoivat puuttuvat miljoonat.

Alkoi pakkolunastukset, häädöt ja kymmenen vuotta jatkunut montun kaivaminen Hanhikiven luonnonsuojelualueella. Montussa enimmäkseen Itä-Euroopan halpaduunarit, johdossa huippukalliit tunarit. Luonto ja ympäristö jäivät täystuhon alle. Fennovoiman energiatuotos jäi pyöreään nollaan( 0 w ).

Stubbin oligarkkihallitus vei rahat ja vei maat:

RosAtom vaatii 3Mrd korvauksia omaan mahdottomuuteensa kaatuneesta energiayhteistyöstä ja hallinnoi käyttöönsä luovutettua aluetta, joka on ja tulee olemaan tikittävä geopoliittinen aikapommi, jonka loppuhinta kaikkineen nousee kirkkaasti Olkiluoto III:kin ohi ottaen huomioon jo menetetyt miljardit (vähintää n. 3Mrd )ja korvausvaatimusmiljardit , ( toiset 3Mrd ) ja tuhotun luontoympäristön sekä rahalla korvaamattoman geopoliittisen turvallisuusriskin.

Kahdeksan vuotta myöhemmin heilahteli ”kärkiehdokas”,Stubin, NATO-kortti sinne tänne: ”On myöhäistä ottaa palovakuutusta, kun talo on tulessa” toteaa Stubb nokkelana ”Suomen ex-pääministerinä” CNBC-kanavan haastattelussa 7.3.2022. Jälkikäteen oli sitten helpompaa olla varma kannastaan asiasta, jonka toiset olivat päättäneet. ”Olen iloinen siitä, että olen ollut historian oikealla puolella”  ( ES-Sanomat 25.11.2023 ) Näin Stubbin ”vahvuus” ja ”puolen valinta” vahvistui vasta jälkikäteen.

Tämä ”kärkiehdokas” sooloilee maailmalla ”The World Economic Forum” WEF:n -”The Young Leaders” -kultapossukerhossa, missä oman kotimaan perustuslait ja kansalaisten perusvapaudet ovat kauppatavaraa. Tämän kaksinaismoralistisen ”The Young Leadrs” -kultapossukerhon toiminnasta äskettäin paljastuskirjan, ”Davos Man”, kirjoittanut Peter S. Goodman kertoo kirjassaan: ”Moderni Davos -miljonääri potee riittämättömyyden tunnetta, haluaa kiitosta ja hyväksyntää maailmanparantajana vaikka ei tekisi mitään sen suuntaistakaan. Heitä motivoi moraaliposeeraus ja yhteiskunnallinen tärkeily”. Teoksen avaamaa taustoitusta vasten ei ole juurikaan yllätys, että Suomesta tähän Davosin shamppanjakerhoon kuuluvat mm. Sanna Marin ja Aleksander Stubb.

WEF:n veturimies, Klaus Schwabin, oppi-isä tulee USA:n Harvardista, hiljattain edesmennyt Henry Kissinger, jonka kanssa Stubb piti suljettujen ovien kokouksen viime vuonna kuin valtiomies konsanaan, olihan hän ex-pääministeri ! He kun kuuluvat Bilderberg -salatietokerhoon.

Venäjän brutaali hyökkäys itsenäiseen Ukrainaan jatkuu edelleen. Asialla on totalitaristinen diktatuuri. Euroopassa totalitaristiseen suuntaan kehitystä ajaa em. ”The World Economic Forum”, WEF, käyttäen käsikassarana yksityisomisteista ja korruptiostaan tunnettua ”The World Health Organisation”, WHO:ta.  Nämä uustotalitaristiset järjestöt kiristävät demokraattisia valtioita hyväksymään YK:n Agenda 2030 -ohjelman varjolla WHO:n ”pandemialaiksi” kutsutun vallansiirtosopimuksen, millä demokraattinen päätöksenteko perustuslaillisista kansalaisoikeuksista ja-vapauksista siirretään totalitaristisille järjestöille, WEF:lle ja WHO:lle.  Riehuvat sodat, epävakaus ja korruptio, mutta ennenkaikkea globaali  vallanhimopandemia jyrsivät kansallisvaltioitten ja demokratioitten perustuksia.

Suomessa tänä aikana kukaan ei pysty sulkemaan korviansa yhtenään kuuluvilta ”varautumisvihjeiltä”. Niitten takana on tiedustelutietoa, ei pelkkää vihjailuja vaan suoremmin sanottua uhkaa. Sitä taas ei haluta sanoa ääneen, ettei tosiasiallinen varautumattomuutemme paljastuisi: Olematon väestönsuojelusuunnitelma, aivan riittämättömät väestönsuojat ja siviilireserviltä täysin puuttuva aseistus.Tasavallan johdon makaaberit vihjailuotsikot ”Kannattaa antaa ymmärtää, ettemme ole heikkoja” ja: ”Kannatta olla hyvässä kunnossa” vihjaavat myös siitä, että vastuu varautumisesta, suojautumisesta ja reservien aseistuksesta on ollut, on ja – tällä turvallisuuspolitiikalla – tulee olemaan kansalaisten omassa varassa.

Suomi on jälleen sodan partaalla. Suomen kansan, perustuslain ja itsenäisyyden puolustamiseksi on Tasavallan presidentin virka sopivasti haussa. Edellä esitellyn ”kärkiehdokkaan” ansioluettelo on masentavaa luettavaa ja hengailu globalistien eliittikerhossa sekä esoteerisessa hyvä veli-kerhossa epäluottamusta herättävää.

Suomen maksaman itsenäisyyden hinnan tuntevat vain suomalaiset itse ja tuntevat sen jälleen tulevan iholle. Suomalaisesta metsä-, energia- ja turvallisuuspolitiikasta sekä kansan vapaudesta kukaan kosmopoliitti ei osaa oikealla tavalla päättää.

Se presidenttiehdokas, joka kunnioituksesta veteraaniemme työtä ja uhria kohtaan, haluaa säilyttää valtiomuotomme ja perustuslakimme sorkkimatta sekä tahtoo pelastaa, ei vain maamme rajat, vaan myös kansalaiset paljaan taivaan alta väestönsuojiin ja puolustusvarustukseen sekä ilmoittaa vastustavansa edellä mainittuja WEF:n ja WHO:n vallansiirtosopimuksia, menee kohti varmaa vaalivoittoa.

Silloin Suomi voittaa.

Tuomas Akolahti

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu