Miksi Suviseurat ei marssi köyhien puolesta?

Suviseuroihin odotetaan jopa 85000 kävijää. Jo ennen tilaisuutta puhuttiin ”odotuksista”. En ole nähnyt tapahtumasta vielä ilmakuvaa, ja tämä on tärkeää. Olen pitkään seurannut lukuja mutta ei minu tarvitse antaa estimaatteja tai taulukoita ja laskelmia asiasta. Koska se ei ole tärkeää.

Missä ovat myötätuntomarssit työttömien ja köyhien puolelle? En minä niitä tietenkään jaksa organisoida. Kun muut ovat organisoineet muita kulkueita niin sanoohan sen jo järkikin että on taas heidän vuoronsa järjestää mikä tahansa kulkue mikä mieleeni tuleekin heille tehtäväksi. Siksi Suviseurojen järjestäjien täytyy hoitaa kulkue asialle. Eikä joku muu hetki tapahtuva kulkue vaan Suviseurojen tilalle. Sillä yksi kulkue on toiselta pois.

Historiallisesti olemme eläneet kauhun aikoja. Isovanhempani elivät Hitlerin elossaoloaikana ja vanhempieni aikana Paavo Väyrynen oli eduskunnassa. Suviseurat kuuluvat niihin maihin, joissa taistellaan kristittyjen vainoja vastaan ei meille Suomeen. Tärkeintä on, että me jokainen eri uskonvakaumuksinemme voimme elää täysipainoista elämää ilman, että niitä vähän väliä nostetaan tikun nokkaan jollain tälläisellä tarpeettomalla mainostamisella. 

Kun sitä kerran saa olla kristitty ja pääsee naimisiinkin, niin miksi sitä tarvitsisi jotenkin erikseen mainostaa ja korostaa? 

Tämä on rationaalinen argumentti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu