Omistan enemmän kuin Miki Kuusi

Pixabay License

Suomalaiset ovat saaneet viimeisten viikkojen aikana lukea uutisia Woltin myymisestä 7 miljardilla eurolla ja siitä miten Miki Kuusesta ja muista Woltin perustajista on tullut miljonäärejä. Tämä vielä yhdessä verotietojen julkistamisen kanssa ovat saaneet monet suomalaiset salaa toivomaan, että itse olisivat Miki Kuusen tilalla ja eläisivät Wolt-miljonäärien elämää. Woltin kehitystä onkin ollut mielenkiintoista seurata, sillä se on mullistanut Suomen ja monen muun maan katukuvaa merkittävästi ja luonut aivan uudenlaista palvelua.

Olen itse Miki Kuusen menestyksestä iloinen ja hän yrittäjänä myös joutunut ottamaan riskejä ja olemaan rohkea. Kuitenkin kaikesta hänen onnistumisestaan ja lehtien hehkuttamasta miljoonista huolimatta omistan enemmän kuin hän.

Hetkinen? Miten se on mahdollista, sillä olen ollut pitkään työtön ja ollut työttömyyskassan jäsen ja lainannut jopa rahaa? Lisäksi minulla joidenkin yhtiöiden osakkeita joillakin tuhansilla euroilla, joten Miki Kuusen omaisuus tuhansia kertoja suurempi kuin omani. En myöskään omista taloja enkä kiinteistöjä, joten asia kuulostaa yhä hassummalta. En myöskään omista kultaa enkä hopeaa. Miten tämä kaikki on edes mahdollista?

Mikä on sitten vastaus asiaan? On olemassa omaisuuden ja pääoman laji, joka on paljon arvokkaampaa kuin kulta, hopea, arvopaperimiljoonat, autot, kiinteistöt, metsäomistukset ja suuret talletukset pankkitileillä. Kysymys on hengellisestä rikkaudenlajista ja omaisuudenlajista nimeltä sielut. Jokaisella ihmisellä on sielu, joka on iankaikkinen tai ikuinen eli omaisuudenlajina katoamaton. Sielun arvon kirkastaa se, että siitä on maksettu korkein hinta, mikä koskaan mistään omaisuuden lajista on maksettu: Jeesus, Jumalan Poika on maksanut omalla verellään TÄYDEN HINNAN jokaisesta sielusta eli maksanut sieluista hinnan. Tätä asiaa kutsutaan lunastukseksi eli Jeesus on ostanut sielut omaksi omaisuudekseen Saatanalta. Sieluni on siis LUNASTETTU korkeimmalla mahdollisella arvolla, joka on voitu mistään omaisuudesta koskaan maksaa.

Kukaan ihminen mukaan lukien Miki Kuusi ei voi ostaa millään osakeomaisuuksilla, kiinteistöillä tai kullalla lunastaa sieluansa tai ostaa sitä vapaaksi, vaan sielun pelastus jää aina suorittamatta näillä maksuilla. Edes Warren Buffetin koko omaisuus ei voi saada sitä aikaan. Tämän valossa voi nyt alkaa käsittämään, miten voin omistaa enemmän kuin Miki Kuusi, koska kysymys on kaikkein tärkeimmän omaisuus- ja pääoman lajin tilanteesta.

Asiassa on kuitenkin monia muita puolia kuin pelkästään kuin kyse sielusta. Kun sieluni on lunastettu vapaaksi, niin olen saanut myös uuden aseman Jumalan lapsena ja siten perillisenä. Hetkinen, perillisenä. Mistä perinnöstä on kyse tai mitä minä perinkään? Tässä kysymys on perinnöstä, perintöosasta Jumalan valtakunnasta, taivaallisesta perinnöstä ja aarteesta taivaassa. Millainen tämä perintö tai aarre on luonteeltaan? Se on parempaa omaisuutta, joka on 1) turmeltumatonta eli sen arvo ei koskaan laske toisin kuin vaikka Woltin osakkeet, joiden kurssi voi nousta ja laskea ja sen arvossa ei koskaan tapahdu arvonalennuksia; 2) saastumatonta eli se on täysin puhdasta luonteeltaan eli siihen ei liity mitään moraalitonta niin kuin moneen maalliseen omaisuuteen tai sen hankintaan; 3) Se on katoamatonta eli se on IKUISESTI PYSYVÄÄ. Wolt-firma ei tule olemaan olemassa ikuisesti vaan eräänä päivänä sitäkään ei enää ole niin kuin mitäkään muuta ihmisen perustamaa asiaa.

Tässä tarkastelussa kannattaa vielä erikseen huomioon se tosiasia, että maallisen omaisuuden kkohdalla merkitystä on myös omistajan terveydellä ja elinvuosilla. Jokainen omistaja vanhenee ja jokaiselle omistajalle tulee joskus lähtö tästä elämästä. Silloin kukaan ei voi ottaa omaisuuttaan mukaan hautaan, vaan se kaikki jää tänne. Onneksi Jeesuksen omalle on luvattu iankaikkinen elämä eli KUOLEMATTOMUUS ja ylösnousemusruumis, joka ei koskaan vanhene, joka ei kärsi mistään sairaudesta, ja joka on aina täydellisen terve ja enemmän kuin se. Toisin sanoen minulle on luvattu ikuinen elämä ja täydellisen terve ruumis vailla mitään vaivoja ja sairauksia. Siis pääsen kerran ikuisesti omistamaan ja nauttimaan pysyvästä taivaallisesta omaisuudesta. Eikö tämä ole sijoittajan ja omistajan unelma?

Kerrataanpa nyt alueet, joilla omistan enemmän kuin Miki Kuusi. 1) sielun lunastus 2) taivaallinen perintö 3) ikuinen elämä täydellisen terveenä.**

Kuin toin nämä alueet esille niin tuotava selvästi esille se, että minulla ei ole mitään ansiota tai omaa suoritusta lunastukseen, taivaalliseen aarteeseen tai perintöön eikä ikuiseen elämään eikä ylösnousemusruumiseen vaan saan kaiken lahjana Jeesuksen kautta Jumalalta.  Miki Kuusi on varmasti minua paljon kyvykkäämpi, älykkäämpi, osaavampi ja aikaansaavempi henkilö, mutta kysymys onkin pelastuksesta,  joka on täysin Jumalan työtä,  jossa ihmisen ainoa tehtävä on ottaa lahja vastaan. Jumala ansaitsee täyden kunnian tässä asiassa, koska hän on LAHJOITTANUT minulle nämä kaikki.

Kaikista parasta tässä on se, että Miki Kuusi ja sinä lukija voit saada kaiken tämän omaisuuden aivan siinä kuin minäkin ja tulla yhtä rikkaaksi kun minä. Kääntymällä tänään pois pahalta tieltäsi ja rukoilemalla Jeesusta antamaan syntisi anteeksi ja pyytämällä pelastamaan sinut, sinä synnyt Jumalan lapseksi ja pääset omistamaan uskon kautta tämän kaiken saman omaisuuden ja rikkauden. Ole siunattu kaikilla todellisilla rikkauksilla!**

*Olen siinä tiedossa, ettei Miki Kuusi ole tullut uskoon eikä hän tunne Jeesusta pelastajanaan. Jos minulla on väärä tieto tässä asiassa, niin poistan tämän koko kirjoituksen ja pyydän anteeksi häneltä.

**En ole maallista omaisuutta, rikastumista ja vaurastumista vastaan, mutta haluan tuoda sen esille, että ne ovat katoavaa ja katin kultaa verrattuna rikkauksiin ja omaisuuteen, jotka kestävät iankaikkisesti. Tämä tuo oikeassa valossa esille mikä rikkaus on todellisuudessa kaikista arvokkainta. En myöskään ole ylpeä, sillä minä en ole millään tavoin itse ANSAINNUT näitä rikkauksia vaan OTTANUT ne VASTAAN JUMALALTA. Ainoa joka ansaitsee ylistystä tässä asiassa on Isä Jumala, joka on nämä rikkaudet minulle lahjoittanut Poikansa kautta.

Pixabay License

 

Pixabay License

 

 

0
veikkamattila1

Kristitty arvokonservatiivi ja vankkumaton uskonnonvapauden ja sananvapauden puolustaja. Kaikenlaisen totalitaristisen ajattelun kriitikko. Maatalous- ja metsätieteiden maisteri, MMM vuosimallia 2018.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu