Amerikkalainen. David Crosby.

David Crosby oli amerikkalaisittain yläluokkainen ja rikas poika, joka yks kaks yllättäen päätyi rocktähdeksi ja hipiksi. Hän väitti lopettaneensa Vietnamin sodan yhdessä muiden hippien kanssa vaikka paljon todennäköisempää on että hän aloitti sen.

 

Timothy Leary vanhoilla päivillään kiitti ääneen CIA:ta hippiliikkeestä ja on esitetty epäilyjä että Byrds-yhtyeen jäsenet olivat kokoelma armeijan sotilastiedustelun upseereja ja CIA:n agentteja. Crosby oli huono kitaristi ja bändin rumpali ei kummemmin osannut soittaa, mutta liekö sitten lahjakkuutta kun Byrdsin debyyttialbumi pamahti suoraan TOP10:een sekä Amerikassa että Britanniassa ja siitä lohkottu single meni molemmissa ykköseksi.

 

Hippiliike oli USA:n armeijan ja tiedustelupalveluiden masinoima ihmiskoe joka onnistui paremmin kuin täydellisesti: 50-luvulla virinnyt rauhanliike saatiin solutettua ja saatettua naurunalaiseksi jotta Vietnamin sotaa voitiin käydä rauhassa, ja saatiin pätevä laboratoriotulos hallusinogeenisten huumausaineiden vaikutuksista ihmisryhmien, -joukkojen ja -massojen mittakaavoissa.

 

David Crosby teki elämänsä aikana monta palvelusta maalleen.

velipesonen

Olen syntynyt vuonna 1968. Olen insinööri, isä, poika ja muusikko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu