Missä on Suomen paras hampurilaispihvi tehty?
Suomen paras hampurilaispihvi Vuoksenniskalta Imatralla! — No, ainakin parempi kuin mitä Helsingistä saa.
Kauan jo odotettu Vuoksenniskan grilli Imatralla, on vihdoinkin avattu ja Vuoksenniskalta saa jälleen grilliruokaa, kun Aija Manninen ja hänen miehensä Seren perustama “Vuoksen Grilli” on avannut ovensa.
Asiasta kirjoittaa Uutisvuoksi 18.5.2023 (Piia Kaskinen) otsikolla “Vuoksenniskan uusi grilli on avattu”.
– “Miehensä kanssa grillin Vuoksenniskalle perustanut Aija Manninen kertoo, että asiakkaat intoutuivat jakamaan omia muistojaan samalla paikalla aiemmin palvelleista grilleistä.”
Avajaispäivä
Äitienpäiväsunnuntaina pidetyt avajaiset menivät Mannisen mukaan “oikein hyvin”, ja asiakkaita kävi enemmän kuin yrittäjäpariskunta osasi arvata. Illan mittaan asiakkaiden määrä lisääntyi siinä määrin, että yrittäjillä tahtoi tulla kiire.
– Välillä ei ehditty pitää edes juomataukoa, Manninen kertoo. Osa asiakkaista säikähti Mannisen mukaan grillin eteen syntynyttä jonoa sen verran, että kääntyi pois. Vielä sulkemisajan jälkeenkin oli asiakkaita tulossa …
Lehtikirjoituksen mukaan Aija Manninen oli kertonut Uutisvuokselle jo maaliskuussa, että oman yrityksen perustaminen on ollut haaveissa jo kauan. Manninen hyppäsi grilliyrittäjäksi hoitoalalta, joskin hän on työskennellyt myös ravintola-alalla ja käynyt alaan liittyviä koulutuksia.
Sere-puolisolla on taas työkokemusta muun muassa Holiday Club Saimaan pitseriassa ja monessa tämän alueen ravintolassa. Manninen kertoi maaliskuussa myös, että grillistä on tarkoitus tehdä pariskunnalle loppuelämän työpaikka.
– Ihana päästä tekemään töitä omassa paikassa, yrittäjä pariskunta summaa nyt, kun avajaiset ovat takana.
Grillin Kokki Sere
Lehtikirjoituksen mukaan Grillin kokki huhki keittiössä yksin läpi avajaispäivän, jotta nälkäiset asiakkaat saivat vatsantäytettä. Avajaispäivän suosituin annos oli Mannisen mukaan ranskalaisista perunoista, pihvistä, balkankebabista ja nakeista rakentuva herkkulautanen. Myös makkaraperunoita meni paljon, samoin hampurilaisia.
Burgeripihvit ja majoneesit tehtiin avajaispäivänä itse, ja kokki Sere lupaa, että niin tehdään jatkossakin.
– Eräskin kotikaupungissaan käymässä oleva asiakas sanoi, ettei edes Helsingissä saa näin hyvää grilliruokaa tai hyviä hampurilaisia, hän kehaisee.
No, tässä tulivatkin ensimmäisten asiakkaiden kiitossanat yrittäjäpariskunnalle ja siitä tämä blogi sai otsikon!
Aina Kannattaa Yrittää
Eli, aina kannattaa yrittää perustaa oma työpaikka omalla paikkakunnalla ja vieläpä toivossa loppuelämään asti. Ei periaatteella odottaa, että “kuka tekisi meille?” vaan periaatteella “… jos en minä tee?, niin kuka sitten!?”!
Ja … käärikää hihat ylös ja ryhtykää toimimaan!
Mielestäni tämä pieni Vuoksen Grilli osui oikean aikaan ja oikean paikkaan. Vuoksenniskan asukas luku taitaa olla yli 2’000 henkilöä ja jos otetaan huomioon tähän piiriin kuuluvat lähikylät, niin väkiluku nouse kuuteen tuhannen henkilöön.
Ihmiset ovat ei vain nälkäisiä saada hyvää valmista grilliruokaa, vaikka sekin on erittäin hyvä!, mutta lisäksi siihen liittyy viihtyisyyttä tällä alueella ja hyvää palvelua. Tämä elvyttää hieman ainakin Imatran kaupungin tätä kulmaa.
Muuten, aika hiljaisia ovat kadut Vuoksenniskan keskustassa. Kun liikut vaikka päivän aikanakin, niin kadulla näkyy aika vähän jalankulkijoita. Hiljainen on kylätie …!
Hiljainen kylätie — Metro-tytöt:
Joten toivomme yrittäjäpariskunnalle oikein hyvää jatkoa tästäkin eteenpäin. Se tuntuu hienolta, että toiminta alkoi niinkin hyvänä päivänä, kuin Äitienpäivänä vuonna 2023!
Pääsääntöisesti yksityisomistuksessa olevista pienistä ketjuihin kuulumattomista hampurilaispaikoista saa parhaat hampurilaiset ja yleensä jopa edullisemmin kuin jostain Heseburgerista.
Ilmoita asiaton viesti
Niin se taitaa olla, että yksityisomistuksessa pitävät huolta enemmän ruoan laadusta! Ja se on työtä, josta pitää saada elanto. Tässäkin Grillikokki mitä lupasi?…” Burgeripihvit ja majoneesit tehtiin avajaispäivänä itse, ja kokki Sere lupaa, että niin tehdään jatkossakin.” Joten ei muuta kuin ”hyvää ruokahalua” kaikille ”Vuoksen Grillin” asiakkaille!
Kiitos kommentista ja sydänmerkistä!
Ilmoita asiaton viesti
Matti Loikkanen!
Kiitos sydänmerkistä ja oikein hyvää loppukevättä!
Kesäkin on jo kynnyksellä! 🙂
Ilmoita asiaton viesti