Pohdiskelun progressiosta

Kehitys usein seuraa arkkityyppistä kaavaa aiheessa kuin aiheessa:

  1. Alussa kokematon oppilas kehittyy nopeasti pienellä vaivalla.
  2. Seuraavassa vaiheessa kokeneempi oppilas vaatii huomattavasti suurempia ponnisteluja kehittyäkseen.
  3. Lopulta edistynyt oppilas alkaa lähestyä opettajansa rajoja ja kehitys hidastuu. Kun rajat saavutetaan, kehitys loppuu, kunnes löydetään parempi opettaja, hieman erilainen kulma samaan aihepiiriin tai oppilaasta tulee itse opettaja, uuden opetusmateriaalin luoja.

Olen ollut kiinnostunut parapsykologiasta, ufoista ja ”yliluonnollisista” ilmiöistä jo nuoresta asti. Moderni yhteiskuntamme on erittäin maadoittunut tieteeseen ja mitattavissa oleviin ilmiöihin. Minulla ei ole ongelmaa tämän kanssa ja kannustan aina liittämään eteeriset ajatukset rehelliseen todellisuuteen ja käytäntöön, jos se vain on mahdollista.

Mutta kymmenen vuotta sitten internet tarjosi ensimmäistä kertaa teini-ikäiselle pojalle ikkunan aivan erilaisiin, eksottisiin ja kiehtoviin ajatusmalleihin ja tarinoihin, jotka asettivat itsensä todellisen elämän ja fiktion rajapintaan, luoden tietynlaisen mysteerinomaisen tunnelman jokapäiväiseen elämään. Siitä asti olen elänyt tietynlaisessa alati muuttuvassa, itse ylläpidetyssä mysteerikuplassa.

Kuin toinen jalka maan pinnalla ja toinen eteerisessä sumussa, jossa erikoiset otukset koskettavat ihoani lipuessaan ohi. Minulla ei ole ongelmaa tämän kanssa ja kannustan aina tutkimaan arkielämää uusista näkökulmista kehityksen jatkamiseksi.

Suurin harppaus kehityksessäni tapahtui vuosien 2010 – 2015 aikana. Sen lisäksi, että olin kasvavassa iässä ja koin murrosiän suuria muutoksia, löysin myös eräänlaisen epätyypillisen henkisen opettajan ja mentorin itselleni. Tämän olennon nimi on Bashar, ja hän on kanavoitu olento. Tätä olentoa kanavoi ihminen nimeltä Darryl Anka. Bashar on suosittu New Age -tyyppinen opettaja, joka antaa vinkkejä tavalliseen elämään valaistuneiden avaruusolentojen näkökulmasta.

Mikä olisi sen kiehtovampaa, kuin kuunnella avaruusolentojen neuvoja elämään?

Käytin useita tunteja lähes päivittäin tämän opetusmateriaalin läpikäymiseen monen vuoden ajan. Vuonna 2015 saavutin pisteen, jonka jälkeen en ole enää kehittynyt Basharin opetuksen alaisena. Rupesin kirjoittamaan omia ajatuksiani ja kanavoimaan omaa korkeinta ajatteluani.

Pohdiskelu on yksi suurimmista mielenkiintoni kohteista ja rakastan prosessoida tietynlaisia ajatuksia. Nämä ajatukset ovat minulle välttämätön osa elämääni ja eläisin vakavassa puutostilassa, jos estäisin itseäni pohdiskelemasta elämää ja kehitystä. Kehittyäkseni pidemmälle minun täytyy paljastaa ajatukseni julkisesti. Näin voin seurata ja dokumentoida omaa polkuani ja ymmärtää paremmin omia heikkouksiani. Voin vihdoin tarkastella itseäni ja omaa opetusmateriaaliani oppilaan silmin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu