Varsinainen ilmiö on Kasvihuoneilmiö!

Nyt ei olekaan kuvissani yhtään kukkia, vaan pelkkää koreaa satua niin aikuisille kuin lapsillekin. 

Eilen oli se päivä kun vihdoinkin pääsin taas kurkkaamaan ilmiöön eli Kasvihuoneilmiöön, joka jaksaa viehättää aina vain uudestaan, vaikka olen siellä joka kesä käynyt monesti  jo ainakin kymmenen vuoden ajan.

Viemme sinne aina myös kesävieraamme kierrokselle ja ihastus on aina taattu. Erityisesti  lapsille se on varsinainen unelmapaikka, jossa pitää vierailla monta kertaa kesässä. Kukapa ei siellä viihtyisi?

Se ei muistuta mitään muuta paikkaa niin hyvin  kuin jotain Rooman tai Amsterdamin kirpputoria sillä erotuksella, että siellä  on katto pään päällä ja sieltä saa myös tavallista kotiruokaa ympäristössä,  joka ei muistuta mitään muuta ravintolaa jossa on ennen käynyt…puhumattakaan omaa kotikeittiötä.

Sieltä lähtiessä on tunne, että sinne satumaailmaan haluaa taas pian uudestaan – tai sitten olen vain niin lapsenmielinen, että nuo kaikki ihmeelliset erikoiset hahmot, kullatut tuolit, vanhat lehdet ja kirjat, Arabian astiat vieressään armeijan ylijäämäkamaa, joskus Sveitsin, Ruotsin ym. Itse olen ostanut sieltä Sveitsin alppijääkäreiden puseron, joka on täynnä taskuja ja se päällään  maastoutuu itsekin metsässä niin hyvin, että ei itseäänkään välillä löydä:)  Aseita ja joulukamaa, vanhoja Martta Wendelinin tai Rudolf Koivun kortteja, kynttilöitä ja muovikukkia sekaisin ja hallin perällä päivystää kaksi kania Kanikonttorissaan… Kaikkea mahdollista on mahdutettu 1700 neliöön.

zzz333

Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi, jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä eivätkä tee mitään. Albert Einstein

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu