Auringonlasku Sammatin Paikkarintorpan kotijärvellä…

Enpä voinut vastustaa kiusausta tulla taas mukaan Uuden Suomen joukkoihin, kun sattumoisin avasin pitkästä aikaa Vapaavuoron ja ilahduin, taas sama kiva joukko on kuvia arvostelemassa:)

Yritin pitää näin kesällä vähän pitemmän tauon,  kun tuntui ihan siltä, että tämä ei vie vain toista kättä, vaan molemmat kädet ja lisäksi vielä liikaa ajatuksiakin…  Pari kertaa kurkkasin kuin itseltänikin salaa ja mieli teki kommentoida, mutta silloin se olisi jo ollut   menoa ja pienestäkään kesätauosta ei olisi tullut yhtään mitään.

Molemmat iltakuvat ovat otettu viikon välein ja parempiakin on viime kesältä tullut otettua, mutta nyt on tyydyttävä näihin kuviin mitä minulla on.  Lopussa vielä mielestäni kiva kuva tyttöjen yhteisestä hypystä, nuorimmalla on pelastusliivit vielä päällä kun uimataito on  vähän heikko, mutta se lastentarhalaiselle vielä sallittakoon.

 

zzz333

Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi, jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä eivätkä tee mitään. Albert Einstein

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu