Pride-kulkue tänään Senaatintorilla. "Poistetaan esteet korvien välistä!"

"En ymmärrä, miksi ihmiset vastustavat sellaisia asioita, jotka eivät koske heitä.  Ihmisten pitäisi oppia ajattelemaan, että ihmisoikeuskysymykset koskevat kaikkia, jotka ovat olemassa. Ei ole yhtä oikeaa tapaa elää", sanoo tänään HS:ssä Janette Grönfors. – Ja minä olen siitä täysin samaa mieltä.

 

Onneksemme suomalainen yhteiskunta alkaa suvaita yhä enemmän myöskin erilaisia tapoja elää ja vaikka tilanne alkaa olla varsin lohdullinen, niin parannettavaa  vielä meilläkin löytyy.

Avioliittolain muutoksen pitäisi edistyä edellisen eduskunnan päätöksen mukaisesti ja viimeistään laki annetaan ensi joulukuussa uuden eduskunnan päätettäväksi. Kansalaisalotetta sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksymiseen ei enää liene esteitä, vaikka oikeus-ja työministeri Jari Lindström (ps) onkin jossain vaiheessa kertonut empivänsä, että voiko hän esitellä näin vaikeaa asiaa hallituksessa.  Uskon kuitenkin, että kansalaisaloitteen kunnioitus saa hänet ja puolueen hyväksymään aloitteen demokratiaa, ihmisoikeuksia  kunnioittaen.

Itse tapahtuma Senaatintorilla oli värikäs, iloinen ja täynnä nuorta energiaa ja kuten kuvastanikin näkee, niin meidän uusia kansanedustajiakin oli  hyväntuulisina paikalla Ville Niinistön ohella. Hienoa!

Kuten eräässä julisteessa luki: "Poistetaan esteet korvien välistä", ja se onkin varsin  hyvä ohje kaikille suomalaisille.

zzz333

Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi, jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä eivätkä tee mitään. Albert Einstein

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu