Sirkun kirjajuhlien kuvitusta..

Oikeastaan kaikki on jo sanottu tuolla Sirkun omassa blogissa, mutta halusin vielä tuoda esiin nämä kuvat, jotka useimmiten vastaavat jopa tuhattakin sanaa. Varmaankin kuvanlaatu ja tarkkuus olisi voinut olla parempikin, mutta sitä tuli vain äkkiä näppäiltyä joitakin kohteita ja sitten taas piti sukeltaa iloon mukaan.

Tuosta Sirkun runosta haluaisin vielä sanoa sen, että se oli kirjan ensimmäisellä sivulla ja olisi toki voinut olla pitempikin.  Sirkulla on selvästi herkkyyden tajua sanoille ja ehkä seuraavaksi saamme nähdä hänen käsistään lähtevän  pelkästään runoilla täytetyn kirjan.

Tämä "Suomalainen muinaishoroskooppi" teos on määritelty kirjastossa tietokirjaksi ja jo hieno, pikkutarkka kuvitus mammuttien – ja sapelihammaskissojen luurangoista alkaen  kiehtoo jokaisen mieltä. Eläinten ja vuodenaikojen merkitys on luonteeseemme  lähinnä symbolinen, mutta tarinat niiden ympäriltä kiehtovat jokaisen mieltä, joka haluaa ajatella myöskin edesmenneitten historiallisten eläinten, haltioiden  ja vuodenaikojen vaikutusta omaan syntymäaikaansa.

Kaiken kaikkiaan viehko kirja, viehkoine kuvituksineen saa mielikuvituksen liikkeelle jähmeämmällekin suomalaiselle:)

zzz333

Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi, jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä eivätkä tee mitään. Albert Einstein

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu